Тийнейджър ловец под обстрел заради снимки, в които позира с мъртви животни

10354893_658823730871893_8857728495299631758_n

Кендал Джоунс е свикнала да бъде зад цевта, но сега мажоретката на Техническия университет в Тексас е под обстрел за снимки, които е публикувала от нейни ловни експедиции.
19 годишната Джоунс предизвика истинска полемика с редица снимки публикувани на обществената си Фейсбук страница, която тя стартира през февруари. Именно там мажоретката позира и се усмихва със серия от мъртви екзотични животни, от Лъв до Хипопотам,както и слонове и още много други животни преследвани и убивани през годините.
Самата Джоунс в публикациите си в социалната мрежа споделя,че е присъствала с баща си на „ловни приключения“ като дете, и застрелва първото си животно, (бял носорог), едва на 13 годишна възраст по време на екскурзия до Южна Африка.
Тъй като Джоунс не веднъж се е връщала в Африка да застреля някое животно е натрупала завидно разнообразие от животни и сега се надява да бъде поканена за домакин на ТВ Шоу заради своите подвизи.

Мажоретката, чиято страница има повече от 89000 харесвания във вторник се превърна в мишена на животински активисти и онлайн петиция, която събра над 80000 подписа в иск Фейсбук да премахне страницата на колежанката под предтекст „Жестокост към животните“.

В петицията публикувана на 22 юни също така се призовава Фейсбук да бъде премахната страницата и в името на всички животни, особенно за животните в Африканския регион, където ловците отиват да се забавляват докато просто убиват животни!!!

2 thoughts on “Тийнейджър ловец под обстрел заради снимки, в които позира с мъртви животни

  1. БЪДИ „БОГОСЛОВЕННА“ кендал

    Добра кобила беше тя

    и вярна бе, но ето

    в реката мъртва полетя

    и плувна към морето.

    Тя беше кротка и добра,

    но пак намаза ножа:

    трупа свещеникът одра

    за скъсаната кожа.

    Труди се тя за своя поп,

    додето беше млада.

    Сега при рибите, без гроб!

    Това й е награда.

    Носи покорно тя на гръб

    духовното съсловие

    и приживе узна със скръб

    какво е богословие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *