Posted in

Списъкът с най-добри и най-лоши ресторанти може да ви изненада

1D274906276499-today-martha-stewart-140702-003.blocks_desktop_medium

Когато става въпрос за храна все повече се обръща внимание на съотношението цена/качество.

Все повече и повече се цени качеството спрямо цената на храните,според агенции проучващи ресторантите за бързо хранене.И когато става въпрос за предпочитан ресторант се оказва, че най големите или най евтините не винаги са най добрия избор.
В доклад на същите агенции, ще бъде публикувана през август информация от преживяванията на 32405 клиента на 65 различни вериги ресторанти за бързо хранене.Те са споделили своите впечатления и препоръки относно вкуса, качеството и обстановката на ресторантите.

Хамбургер вериги, като „Five Guys“ и „Smashburger“ вече получиха своите високи оценки за вкусните си бургери, а световно известни вериги като „Mc Donald’s“ са на последно място в класацията на клиентите.Добре известни вериги, като „KFC“ и „Sbarro“ също са отбелязани ниско като вкус,но пък са по чисти и приветливи като обстановка споделят клиенти.

Клиентите класираха най отгоре веригите „Subway“,“Deli Jason“ и „Panera Bread“ в списъка за предлагане на здравословна храна.
Бързи вериги, като „Chipole“ и „Noodles & Company“ стават все по популярни особено сред младото поколение, заради тяхното по високо качество на съставките и по голямото разнообразие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *