MEНСА кани кандидатите за европарламента да си направят IQ тест

mensaMEНСА България изпрати Открита покана до кандидатите за Европейски парламент – Избори 2014 г. В поканата се казва:

Уважаеми дами и господа,

Като уважаваме европейските ценности и отчитаме опита си при работа с международни партньори от десетилетия, приемаме за демократично българските граждани да разполагат с информация за коефициента на интелигентност на хората, които желаят да представят страната ни в Европа. Ето защо отправяме покана към всички кандидати за депутати в Европейския парламент да направят тест за интелигентност и да оповестят публично своите резултати.

„Менса – България” в този случай се ангажира да проведе теста без такса и да потвърди резултатите на участниците след тяхното оповестяване. Тъй като индивидуалните резултати на всеки от тестваните са лични и следователно конфиденциални, то „Менса – България” не би могла да ги оповести без изрично декларираното съгласие на участниците за тяхното публично обявяване.

Тестът за интелигентност е по стандарт, одобрен от „Менса Интернешънъл”, и се използва в цял свят. Продължителността на теста е 30 минути, а резултатите излизат в рамките на 30-60 минути по-късно.

„Менса – България” е основана през 1991 г., а от 1998 г. е пълноправен член на „Менса Интернешънъл”, най-старата и най-масова световна организация на хора с висок коефициент на интелигентност.

Бел. ред.: Дали някой ще се яви и ако се яви ще стигне ли в резултата си поне номера на обувките си?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *