Бизнесменът Коломойски плаща $ 100 милиона за главата на Путин

Заместник-ръководителят  на Днепропетровската  областна държавна администрация Борис Филатов направи ново изявление, в което предложи  $ 100 милиона за физическото премахване на Вл. Вл. Путин или организация на оставката му като президент на Русия.

Това съобщение през уикенда се е показало на страниците на много потребители на „ЖЖ“ (http://shishkinvv.livejournal.com/20258.html).

Както вече беше съобщено, представители на администрацията на област Днепропетровск, начело с бизнесмена Игор Koломойски  предлагат парична награда за различни действия, за да се сложи край на братоубийствената война , в размер на хиляди долари за предаване на оръжие и 200 хиляди долара за освободената сграда.

“ Ние ясно разбираме, че отприщването на  безпрецедентната агресия между двете сродни държави  Украйна и Русия, подбуждане към омраза, а също така и убийствата на десетки, стотици, а може би и хиляди обикновени войници и офицери, изпратени на сигурна смърт, се случва само по прищявка на един човек – Путин, който действа напълно неадекватно и причинява непоправима вреда на собствената си страна.

В действията му няма разум и  дългосрочна стратегическа политика в полза на Русия, а това означава, че единственият начин за решаване на проблема – е отстраняването му от власт. По какъв начин, чрез пряка ликвидация или организиране на преврат в Русия, няма значение. Основното нещо сега е да се спре кървавата лудост на обезумялото Джудже. Тези  наши действия ще спасят Украйна и , колкото и да е странно, Русия.

putin 1092_900

Ние сме готови да платим $ 100 милиона за физическото премахване на Вл. Вл. Путин или за организация за оставката му от поста на президент на Русия“

– е написал заместникът на  Коломойски.
По- подробно условията на тази оферта ще бъдат обявени не по-късно от 5 май (т.е. днес).

http://vlasti.net/news/193174

3 thoughts on “Бизнесменът Коломойски плаща $ 100 милиона за главата на Путин

  1. 100% фотошоп и то абсолютнон некадърен :D
    само сензациики търсим май …

  2. Тоя няма ли да си изяде хляба с такива обяви ?!! За Путин май ще е много по-лесно да си направи подарък с неговата глава , отколкото обратно !

  3. Смея да твърдя, че имам набито око и според мен това е просто нескопосан фотошоп. Черното в надписа е твърде черно, бялото е твърде бяло. Нереално изглежда. Някои хора или си нямат работа, или се чудят как да изкарат някой лев, или нарочно мътят водата. Или и трите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *