Актьорът с впечатляващ орган се съгласи да стане музеен експонат

Дължината на пениса на 43 -годишния Фалкон е 34,2 сантиметра. Шоуменът е вдъхновен от идеята, че най-уникалната част на тялото му ще бъде на разположение за гледане "някъде между органите на кашалот и полярна мечка".

Дължината на пениса на 43 -годишния Фалкон  е 34,2 сантиметра. Шоуменът е вдъхновен от идеята, че най-уникалната част на тялото му ще бъде на разположение за гледане  "някъде между органите на кашалот и полярна мечка".Актьор и шоумен Джона Фалкон (Jonah Falcon) , собственик на най-дългия пенис в света, се съгласи да го завещае на  Исландския фалологически музей (The Icelandic Phallological Museum).  След смъртта на шампиона, впечатляващата част от тялото му ще стане  основен експонат в тази научно-образователна  институция, пише The Huffington Post.

Дължината на пениса на 43 -годишния Фалкон  е 34,2 сантиметра. Шоуменът е вдъхновен от идеята, че най-уникалната част на тялото му ще бъде на разположение за гледане  „някъде между органите на кашалот и полярна мечка“.

Фалкон  много пъти отказва оферти да стане порнозвезда. Но мъжът, според думите му, просто не устоял на възможността за вечна слава, предложена му от  тематичен музей.

Фалкон  добива популярност през 1999 г. , след излъчването на документален филм, посветен на притежателите на нестандартна мъжественост. По -късно той се появява в няколко малки роли в телевизионните сериали „Закон и ред“, „Сексът и градът“, „Семейство Сопрано“.

Джона Фалкон не е женен,  живее с майка си и се позиционира като представител на бисексуалната ориентация.

Исландският фалологичен  музей, който често се нарича „музеят на пенисите“, е открит в Рейкявик през 1997 година. Експозицията му се състои от повече от 300 образци с  гениталии на представители на различни биологични видове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *