Енергийните вампири сред знаците на зодиака

Те избират най-сантименталния и абсолютно ирационален начин за изсмукване на вътрешната енергия на другите хора.

И после ги оставят в състояние на пълно емоционално безсилие и умора,
дори ако продължителността на взаимодействието ви с тях е била незначителна.

Това са хора, които имат зловещата способност да внушават, че вие ​​сами сте причината за всичко негативно в живота си, без дори да го казват на глас.

Ако нямате достатъчно късмет да бъдете от онези нещастни души, които нямат късмета да живеят до енергиен вампир, значи сте в беда. Ще страдате от чувство на преумора всеки път, когато вашите чувства и мнения бъдат атакувани от емоционален (енергиен) вампир. И най-лошото във всичко това е, че самият енергиен вампир може дори да не осъзнава способността си да влияе негативно на други хора.

Енергиен вампир може да се роди под всеки знак на зодиака, но най-често те се срещат сред представители на тези пет съзвездия.

Телец

Има голям шанс човек, роден под знака на Телец, в крайна сметка да се превърне в емоционален вампир. Тези хора жадуват за признание и приемане от околните. И също така са склонни да избухват вт емоции, ако нещо не върви по плана им.

Хората около тях често изпитват срив на силите, защото Телецът непрекъснато обвинява всички около себе си, че всяват хаос в живота им.

Дева

Девите също са енергийни вампири, които изпитват постоянни емоционални промени в настроението. Те са самоуверени и открито казват каквото си искат, дори и да разбират до какви последствия могат да доведат техните думи или действия.

Те са склонни да принизяват другите, за да прикрият собствените си недостатъци, дори и да знаят какво ще последва от техните действия.

Рак

Рано или късно всички хора, родени под знака на Рака, започват да проявяват признаци на енергиен вампиризъм. Те поставят щастието си в зависимост от други хора, със сериозни и дълготрайни последици.

Раците могат да се подобрят и да оцелеят, ако станат по-самостоятелни и спрат да прекъсват всичките си връзки с външния свят. Не е лесно, но е необходимо.

Стрелец

Има две черти, които правят емоционален вампир от Стрелец. И първият от тях е склонността му да се потапя напълно в емоциите на другите хора с последващо отхвърляне на тези взаимоотношения. Разбирате, че за момент сте се почувствали вдъхновени, след което целият ви свят изведнъж се срина.

Не ви е дадена нито една причина, поради която бихте могли да бъдете изхвърлени, а след това изведнъж се оказвате внезапно сами. Вие сте в неизвестност, без да знаете какво ви предстои.

Овен

Представителите на знака Овен се превръщат в емоционални вампири, когато започнат да насочват емоциите и гнева си върху семейството и приятелите. Те работят на предела на възможностите си, което оказва допълнителен натиск върху тях и води до бързия им колапс.

Когато са наоколо, Овните открито показват всичките си емоции и гняв. И всяко ваше усилие да ги насочите в правилния път се омаловажават от постоянни забележки и разсъждения.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!