Готови ли сте да узнаете истината?

Сега по-долу ще прочетете една приказка. Всички описани герои и събития са измислени. Всяко съвпадение с реални хора и събития е случайно.

И така …

Представете си, че целият ви живот е пълна лъжа. От детството си вие живеете в голяма илюзия. В странна игра, в която вие сте просто средство за захранване, батерия, който като се изтощи се изхвърля в кошчето.

1. Медицината е свързана с фармацевтите, така че вие постоянно да сте техни клиенти.
2. Нездравословна система за хранене (месо, риба, мляко), така че да се разболявате и цялата ви енергия да се насочва към преработката на тази храна.
3. Образование, в което са ви учили на пренаписана история и ненужни предмети. За да не знаете корените си и умът ви да е задръстен с излишна информация.
4. Лоши навици (алкохол, тютюн, наркотици), така че да убивате мозъка си и тялото ви да старее по-бързо. А корумпирани учени са ви разказвали приказки, че в умерени дози тези неща са полезни.

5. Школи и институти, така че да нямате идея как да печелите пари и да мислите само за оцеляване.
7. Пропаганда на с*кса, така че да ви манипулират и да губите жизнената си енергия колкото се може по-често.
8. Филми, анимация, тв шоу, реклама, музика, игри, шоубизнес, блогъри – всичко това е сформирало отношението ви към себе си и към света.
9. Медии – разказвали са ви за „неуправляеми“ терористи, за „случайни“ инциденти, за „природни“ вируси и т.н., и вие наивно вярвахте на всичко. (И може би все още вярвате)
10. Има още много точки, но и това е достатъчно …

Представете си, че целият ви живот – това е една голяма управляема, изкуствено създадена система. Почти всичките ви думи, мисли и желания не са ваши, но са ви убедили в това.

Но както в красивите и добрите приказки, цялата истина скоро ще стане известна. Тя вече не може да се крие, така че затегнете коланите. За тези, които не са готови да приемат това, ще бъде доста зловещо приземяване (като се започне от космическите новини и се завърши с това, какво всъщност се е случвало зад гърба на всички хора, през цялото това време).

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

10 сериозни причини да вярваме, че наистина живеем в Матрицата

Вероятно някога ви е хрумвала идеята, че заобикалящата ни действителност е нещо като програма или компютърна игра, създадена от неизвестни същества. Засега виртуалността на нашата реалност  никой не е успял…

Още по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!