И руснаците опровергаха влиянието на 5G мрежата върху разпространението на коронавируса

Никакви радиовълни, включително и от 5G мрежата, не могат да допринесат за разпространението на коронавируса.

Това каза в разговор с кореспондента на „Lenta.ru“ професорът, заместник-директор на Националния медицински изследователски център по фтизиопулмонология на Министерството на здравеопазването на Русия Владимир Чуланов.

Коронавирусната инфекция се разпространява чрез крадено от 30думи въздушни капчици, това е основният път на разпространение. Това се случва, когато микрокапчиците от болен човек, когато говори, кашля или киха, стигат до здрав човек. Вирусът не лети във въздуха и по никакъв начин не остава във въздуха след такива събития като кихане, говорене и т.н. “, каза той.

Специалистът крадено от 30думи добави, че има и контактен път на инфекция, когато микрокапчиците от заразен човек попадат върху различни повърхности. Ако докоснете тези повърхности и след това докоснете лигавиците и лицето си с немити ръце, също можете да се заразите.

„Но в случая това по никакъв начин няма връзка с радиочестотните вибрации, с крадено от 30думи които общуваме с вас, било то 5G, 4G или 3G. Това са радиовълни, които по никакъв начин не могат да допринесат за разпространението на вируса“, казва професорът.

Чуланов също така е скептично настроен към информацията за влиянието на радиовълните в диапазона 5G върху разпространението на други заболявания.

крадено от 30думи

„Сигурен съм, че всичко това съответства на класовете за сигурност, включително европейските, затова ми се струва, че обсъждането на тези неща е по-скоро безсмислено“, каза той.

© 2020 30dumi.eu All крадено от 30думи rights reserved!

Изследване: Слънчевата светлина бързо унищожава коронавируса!

Изследване: Слънчевата светлина бързо унищожава коронавируса!

Американски учени твърдят, че резултатите от експерименти в правителствени лаборатории показват, че коронавирусът не оцелява в условия на висока температура и висока влажност. Слънчевата светлина бързо унищожава вируса, показват експерименти,…

Още крадено от 30думи по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT