И руснаците опровергаха влиянието на 5G мрежата върху разпространението на коронавируса

Никакви радиовълни, включително и от 5G мрежата, не могат да допринесат за разпространението на коронавируса.

Това каза в разговор с кореспондента на „Lenta.ru“ професорът, заместник-директор на Националния медицински изследователски център по фтизиопулмонология на Министерството на здравеопазването на Русия Владимир Чуланов.

Коронавирусната инфекция се разпространява чрез въздушни капчици, това е основният крадено от 30думи път на разпространение. Това се случва, когато микрокапчиците от болен човек, когато говори, кашля или киха, стигат до здрав човек. Вирусът не лети във въздуха и по никакъв начин не остава във въздуха след такива събития като кихане, говорене и т.н. “, каза той.

Специалистът добави, че има и контактен крадено от 30думи път на инфекция, когато микрокапчиците от заразен човек попадат върху различни повърхности. Ако докоснете тези повърхности и след това докоснете лигавиците и лицето си с немити ръце, също можете да се заразите.

„Но в случая това по никакъв начин няма връзка с радиочестотните вибрации, с които общуваме с вас, било крадено от 30думи то 5G, 4G или 3G. Това са радиовълни, които по никакъв начин не могат да допринесат за разпространението на вируса“, казва професорът.

Чуланов също така е скептично настроен към информацията за влиянието на радиовълните в диапазона 5G върху разпространението на други заболявания.

„Сигурен съм, че всичко това съответства на класовете крадено от 30думи за сигурност, включително европейските, затова ми се струва, че обсъждането на тези неща е по-скоро безсмислено“, каза той.

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

Изследване: Слънчевата светлина бързо унищожава коронавируса!

Изследване: Слънчевата светлина бързо унищожава коронавируса!

Американски учени твърдят, че резултатите от експерименти в правителствени лаборатории показват, че коронавирусът не оцелява крадено от 30думи в условия на висока температура и висока влажност. Слънчевата светлина бързо унищожава вируса, показват експерименти,…

Още по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT