В гробницата на Тутанкамон е намерен извънземен пръстен

 

Въпреки че гробницата на Тутанкамон е открита от археолозите през 1922 г., и до днес те откриват по нещо необичайно. Например наскоро сред погребалните неща на фараона археолозите откриха мистериозен пръстен, който изобразява странно хуманоидно същество.

Според учените пръстенът изобразява бог Птах от древноегипетската митология. Едно нещо не е ясно – защо той много прилича на хуманоид? На пръстена „извънземният“ не стои върху нещо, а буквално виси във въздуха заедно с предметите около него. Учените смятат, че това е знак за наличието на извънземна технология.

На пръстена са изобразени различни обекти, предназначението на които все още не е ясно на учените. Пръстенът на Тутанкамон е датирана към 600 г. пр. Хр., а според вярванията на египтяните Птах е съществувал преди 5-15 хиляди години. Това поставя въпроса – кой всъщност е изобразен на пръстена?

Някои изследователи предполагат, че египтяните са могли да поддържат контакти с представители на извънземни цивилизации, което често се казва от уфолозите. Да се ​​надяваме, че рано или късно учените ще разгадаят тайната на този артефакт.

По-рано писахме за кинжал от извънземен произход, открит в гробницата на Тутанкамон.

© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

В гробницата на Тутанкамон са намерени извънземни оръжия!

Учени са открили в гробницата на Тутанкамон доказателства, че древните египтяни може да са контактували с извънземни. Необичайни железни кинжали, намерени в гробницата на древния египетски фараон Тутанкамон, дълго време… Continue reading „В гробницата на Тутанкамон са намерени извънземни оръжия!“

Още по темата – във Фейсбук:


© 2019 30dumi.eu All rights reserved!