Newsweek: Хиляди бели фермери от Южна Африка молят да ги пуснат в Европа или в САЩ, но в ЕС и във Вашингтон никой не ги чува..

Повече от 10 500 души подписаха петиция с молба към президента Доналд Тръмп да разреши на  белите хора в Южна Африка да емигрират в Съединените щати, след като местният парламент гласува да изгони белите фермери от земите им без никакви компенсации.

По време на показателно крадено от 30думи гласуване във вторник, южноафриканският парламент гласува за това, да се изгонят белите южноафрикански фермери от техните земи. Освен това конституцията на страната може да бъде изменена така, че да се позволи конфискацията на земята на  белите без никакви основания и без никакви предложения за компенсация.

рамафосТази стъпка беше ключова част крадено от 30думи от предизборната платформа на новоизбрания президент Сирил Рамафос ( на снимката). Рамафос, който дълго време поддържаше визия за света в стила на Нелсън Мандела, встъпи в длъжност миналия месец, замествайки бившия президент Зума.gettyimages-868222138

През октомври миналата година хиляди бели протестиращи излязоха по улиците на цяла Южна Африка, за да протестират крадено от 30думи срещу редица смъртоносни нападения в селските райони на страната. Протестиращите твърдят, че земеделските стопани не само ще бъдат изгонени от техните земи, но най-вероятно и с голяма вероятност ще бъдат убити на расова основа.

В проучване, проведено от Би Би Си през ноември миналата година, бе установено, че убийствата на крадено от 30думи бели фермери в Южна Африка са на най-високо ниво от 2010-11 г. Полицейският отдел на страната заяви, че в периода от април 2016 г. до март 2017 г. във фермите са били убити 74 човека, в сравнение с 58 в предходната година. И това са само ОФИЦИАЛНИ цифри.

Сега петицията крадено от 30думи към Доналд Тръмп съдържа призив към американския лидер да „предприеме необходимите стъпки за иницииране на извънреден имиграционен план, който да позволи на бурите да пристигнат в Съединените щати“. Бури е термин, използван за описание на южноафриканци от холандски, немски или хугенотен произход, също така често наричани Aфриканери.

крадено от 30думи

В петицията се казва, че Тръмп трябва да спре да приема бежанци от Сомалия и Близкия изток, заявявайки, че те „не могат да бъдат проверени както трябва“. Вместо това е по-добре крадено от 30думи да се пуснат белите южноафриканци в страната. Те не са потенциални терористи и могат лесно да бъдат проверени. Те са носители на обща европейска култура и притежават всички умения, които ги правят съвместими с американската цивилизация.

Подобна петиция призовава президента на Европейския съюз Жан-Клод Юнкер, германският канцлер Ангела Меркел и крадено от 30думи британският премиер Тереза ​​Май да позволят на белите южноафриканци да дойдат в страните от ЕС.

Петицията събра 17 000 подписа, но остана без отговор. Очевидно лидерите на ЕС смятат, че запълването на Европа от африканци и мюсюлмани е по-важно от спасяването от разруха и смърт на потомците на германците и крадено от 30думи холандците, които създадоха Южна Африка като държава.

http://www.newsweek.com/thousands-sign-petition-asking-trump-allow-white-people-south-africa-migrate-826126

http://www.newsweek.com/thousands-sign-petition-asking-trump-allow-white-people-south-africa-migrate-826126

Шимпанзета похитиха и изпохапаха екскурзовод в ЮАР

Шимпанзета похитиха и изпохапаха екскурзовод в ЮАР

Студентът от Университета на Тексас Андрю Оберли, който провеждал практиката си по антропология в…

http://www.newsweek.com/thousands-sign-petition-asking-trump-allow-white-people-south-africa-migrate-826126

защищено INVITEXT