Мелания отново отблъсна ръката на Тръмп (видео)

melanija-tramp-640x394 (1)Twitter буквално „пламна“ заради тази снимка, а потребители припомниха, че преди няколко дни във  Флорида тя направи същото.

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отново пред камерите (не) съзнателно показа, че не иска да държи за ръката съпруга си и американски президент Доналд Тръмп, а обективът на камерата забеляза как тя го отблъсква.

По време на посещение в Охайо камера засне как  Доналд се опитва да я хване за ръката, която тя   крие под широко жълто палто. В един момент се вижда как Доналд се опитва  да хване ръката й, а тя умело се отдръпва.

Twitter буквално „пламна“ заради тази снимка, а потребители припомниха, че преди няколко дни във  Флорида, тя направи същото.

– Сега разбирам защо Мелани носи палтото си само наметнато на раменете. За да не може Тръмп да я хване за ръка“, пише потребител в  Twitter, а друг му отговаря:

„Мелания просто не иска този човек да я държи за ръката (кой може да я обвини). Това е ясно и не се случва за първи път. Тя е хваната в капан … жена, която се омъжва за пари, обикновено трябва да „заработи всеки долар“.

През последните няколко седмици медиите все повече съобщават и откриват „нови“ любовници на Доналд и  се предполага, че Мелания прави това по тази причина. Всичко започна  след като „Вашингтон пост“ публикува информация, че по времето, когато Мелания е била бременна със сина им  Барон, Доналд е имал връзка с порно звездата Сторм Даниълс.

Предполага се, че адвокатът на Тръмп е предложил 130 000 долара за да не се появи информация в медиите за тази предполагаема връзка.

Още по темата:

Тръмп се готви за война

Тръмп се готви за война

„Според четирима високопоставени чиновници  от администрацията на САЩ, днес президентът  Тръмп ще поръча на…