Жена падна по стълбите и стана художник

kartina-hudoznikЖена, която получила тежка травма на главата си след падане по стълба,  била шокирана, когато се събудила на следващия ден и открила, че се е сдобила с талант на  художник.

49 -годишната Pip Taylor от Birkenhead , Мърсисайд , казва, че  винаги е обичала уроците по рисуване в училище и  дори мечтаела да стане професионален художник , но учителите винаги казвали, че тя няма талант. Едва когато  получила сериозно сътресение от падане надолу по стълбите , тя изведнъж се сдобила с възможността да създава красиви произведения на изкуството.

Сега жената рисува по четири картини на ден.

“ Това е просто невероятно и доста странно.  Винаги съм обичала да рисувам и се надявах  да стана художник, когато бях тийнейджър , но никога не съм имала талант.  Преди това рисувах само карикатури“ – признава Pip в интервю за Mail Online.

Pip Taylor получава сериозни наранявания на мозъка , когато се спъва и се претъркулва надолу по стълбите по време на посещение на хиподрума в Честър през май 2012 г.
kartina

Сега Pip Taylor рисува всеки ден , тъй като се притеснява, че новият и талант ще изчезне  също  така внезапно , както се е появил . Жената е една от малкото в света, които след травма на главата откриват у себе си талант, какъвто  преди това не са имали.

Засега няма обяснение на това явление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *