Тръмп ще обяви Русия и Китай за съперници на Съединените щати

MW-FJ937_trump__20170406151927_ZH

Двете страни също така ще бъдат определени и като „ревизионистични сили“, които работят за подкопаване на сигурността и просперитета на САЩ.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп трябва да представи днес нова стратегия за национална сигурност, в която се очаква да обяви Русия и Китай за държави,  съперници на САЩ.

крадено от 30думи

В обявените  извадки от предложената стратегия се казва, че Русия и Китай се ангажират с това, да направят  икономиката по-малко свободна, да засилват въоръжените си сили и способността крадено от 30думи си да контролират потока от информация, да потискат своите граждани.

Двете страни също ще бъдат определени и като „ревизионистични сили“, които работят за подкопаване на сигурността и просперитета на САЩ.

Стратегията, за първи път от много време,  няма да включи изменението на климата като заплаха за сигурността. Тръмп предприема стъпки крадено от 30думи за спиране на дейностите, предприети от неговия предшественик Барак Обама, за ограничаване на климатичните промени.

Новата стратегия  предвижда  Съединените щати да  работят по гарантиране  енергийната си сигурност и икономическото си развитие  и за опазването на околната среда.

Невъзможната статистика за Китай е възможна само заради една цифра…

Невъзможната статистика за Китай е възможна само заради една цифра…

крадено от 30думи За 2 години Китай е произвел повече цимент, отколкото   САЩ за целия ХХ…

Пол Крейг Робъртс: Изчезването на президента Тръмп

Пол Крейг Робъртс: Изчезването на президента Тръмп

Според  моя дългогодишен   опит във Вашингтон, вицепрезидентите  никога не са правили гръмки  външнополитически изявления…

Съветникът на Тръпм – Хърбърт Макмастър: Русия и Китай се опитват да подкопаят съществуващия световен ред и стабилност в света

Съветникът на Тръпм – Хърбърт Макмастър: Русия и Китай се крадено от 30думи опитват да подкопаят съществуващия световен ред и стабилност в света

На 18 декември САЩ ще представят новата си  стратегия за национална сигурност, която ще…

крадено от 30думи
защищено INVITEXT