Тръмп ще обяви Русия и Китай за съперници на Съединените щати

MW-FJ937_trump__20170406151927_ZH

Двете страни също така ще бъдат определени и като „ревизионистични сили“, които работят за подкопаване на сигурността и просперитета на САЩ.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп трябва да представи днес нова стратегия за национална сигурност, в която се очаква да обяви Русия и Китай крадено от 30думи за държави,  съперници на САЩ.

В обявените  извадки от предложената стратегия се казва, че Русия и Китай се ангажират с това, да направят  икономиката по-малко свободна, да засилват въоръжените си сили и способността си да контролират потока от информация, да потискат своите граждани.

Двете страни също ще бъдат определени и крадено от 30думи като „ревизионистични сили“, които работят за подкопаване на сигурността и просперитета на САЩ.

Стратегията, за първи път от много време,  няма да включи изменението на климата като заплаха за сигурността. Тръмп предприема стъпки за спиране на дейностите, предприети от неговия предшественик Барак Обама, за ограничаване на климатичните промени.

Новата стратегия  крадено от 30думи предвижда  Съединените щати да  работят по гарантиране  енергийната си сигурност и икономическото си развитие  и за опазването на околната среда.

Невъзможната статистика за Китай е възможна само заради една цифра…

Невъзможната статистика за Китай е възможна крадено от 30думи само заради една цифра…

– За 2 години Китай е произвел повече цимент, отколкото   САЩ за целия ХХ…

Пол Крейг Робъртс: Изчезването на президента Тръмп

Пол Крейг Робъртс: Изчезването на президента Тръмп

Според  моя дългогодишен   опит във Вашингтон, вицепрезидентите  никога не са правили гръмки  външнополитически изявления…

Съветникът на Тръпм – Хърбърт Макмастър: Русия и Китай се опитват да подкопаят съществуващия световен ред и стабилност в света

Съветникът на Тръпм – Хърбърт крадено от 30думи Макмастър: Русия и Китай се опитват да подкопаят съществуващия световен ред и стабилност в света

На 18 декември САЩ ще представят новата си  стратегия за национална сигурност, която ще…

защищено INVITEXT