Огромен полупрозрачен обект в небето над САЩ озадачи американците (видео)

pic-30-09-2017-1103501

Полупрозрачни обекти в небето , приличащи на  гигантски „летящи чинии“ или призрачни градове,  периодично се появяват в интернет, тъй като те   все по-често се наблюдават и заснемат в различни части на нашата планета.

Ако това не са прояви на извънземните, тогава какво са? Изследователите на паранормални  явления развиват крадено от 30думи различни теории – дори и  контакт на   паралелни светове с нашия, което изглежда най-правдоподобно.

Академичната наука обаче има свой собствен поглед върху такива загадки, т.е. чисто материалистичен: това са атмосферни явления,  миражи или халюцинации. Виждате ли колко е просто всичко …

Преди няколко десетки американци отново се сблъскаха с крадено от 30думи такъв феномен: В небето над САЩ е заснет полупрозрачен обект (вижте видеоклипа по-долу). Естествено, видеото от тази „мистериозна сцена“ веднага се появи в интернет и започна да се обсъжда интензивно в социалните мрежи и американската блогосфера.

Много от потребителите в  мрежата веднага си спомниха филма „Денят на независимостта“ и приписаха крадено от 30думи това явление на извънземните. Защото за приближаването на корабите им към Земята се говори от няколко месеца.

По-скептичните граждани на САЩ незабавно се обърнаха към метеоролозите. И  ето какво отговориха тези учени:

    „Правите  ръбове на облаците, образуващи определени фигури, са доста разпространени в  природата. Като правило те говорят за  крадено от 30думи силно разграничение между различните въздушни маси, когато студен атмосферен фронт се сблъска със сух горещ въздух, идващ от повърхността.“

Обяснението   логически  е правилно, въпреки че за   разбиране е доста сложно и неясно. В него има известно несъответствие с физическите закони. Защото вълновият фронт, за който говорят метеоролозите, не  може да крадено от 30думи бъде квадратен, т.е. облаците чисто теоретично (според законите на физиката) не могат да са правоъгълни.

Независимо от това, хората наблюдават такива идеални квадратни (правоъгълни) призрачни фигури в небето (вижте снимките тук и видеоклипа по-долу).

pic-30-09-2017-1103503 pic-30-09-2017-1103502

Следователно обяснението на метеоролозите изглежда,  най-малкото,  преувеличено, а всъщност избягва директен отговор, като крие крадено от 30думи от хората истината. Не е случайно, че повечето потребители на интернет смятат, че тези прави линии в небето над Съединените щати имат изкуствен произход.

Ако тези небесни фигури не са създадени от извънземните,  напълно е възможно да са   в резултат на дейността на някои наземни устройства, например, американския  изследователски крадено от 30думи проект HAARP, на който мнозина днес приписват всичките скорошни климатични катастрофи – ураганите, които поразиха Атлантика и  Америка, множеството земетресения и повишената вулканичната дейност на Земята.

Не е ясно само Кой стои зад всичко това и каква цел преследва? А за това, че световният елит замисля унищожаването на 90 % крадено от 30думи от хората на Земята, от години говорят независими изследователи и  конспиролози.

Може би,  този дяволски план вече е започнал да се реализира? ..

На Земята намират убежище извънземни- престъпници

На Земята намират убежище извънземни- престъпници

Повечето гениални хора в света са извънземни– уверен е уфологът Евгений Литвинов. Не само…

Извънземни са били заловени в крадено от 30думи ЮАР живи

Извънземни са били заловени в ЮАР живи

ЮАР не е само футбол, а и място, където са били заловени извънземни. Почти…

Нацистите са имали контакти с демони и извънземни

Нацистите са имали контакти с демони и извънземни

Учени са направили две изключително интересни находки, направени в руската република Адигея. Британски  медии…
защищено INVITEXT