Нацистите са имали контакти с демони и извънземни

2343_19805Учени са направили две изключително интересни находки, направени в руската република Адигея.

Британски  медии твърдят, че нацистките учени са успели да установят контакт с извънземни цивилизации и са се научили да призовават демони. Техните заключения се основават на две  археологически находки, направени в Русия.

Така, преди около две години, група  изследователи, водени от Владимир Мелников,  в пещера в  планинския масив Големия Тхач в република Адигея, са намерили черепи на същества,  неизвестни на  науката.

Тогава тази новина не  предизвиква особен интерес, но наскоро местен отшелник намира чанта с емблемата на „Аненербе“ – нацистка институция, създадена от Хайнрих Химлер през 1935 г. Нейната цел е била да обоснове  превъзходството на арийската раса. Впоследствие  „Аненербе“ започва да се занимава с изследването на паранормални  явления, изучаване на НЛО и окултизъм.

В чантата имало подробна карта на Адигея, направена през 1941 г. Конспиролози веднага свързват двете открития, и стигат до стряскащ извод.

Според тях черепите може да са принадлежали на извънземните, с които са контактували членове на „Аненербе“, или на демони, които те са викали от  подземния свят.

„Сред най-интересните характеристики на черепа е липсата на черепен  свод и челюсти, а  очните кухини са изключително големи. Трудно е да се повярва, че вие ​​не държите в ръцете си останки от извънземни същества, „- коментира  Мелников находката си.

В същото време много скептици осмяха тази теория. Те вярват, че това е просто още една измама, а черепите на необичайни същества са направени от тазовите кости на големи животни.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

„Железният човек“, намерен от нацистите в Тибет, се оказа извънземен

Будистката статуя, донесена от нацистите в Германия от Тибет, е от извънземен произход. „Железният…

Балтийският „НЛО“ се превърна в секретна база на нацистите (видео)

Специалистите продължават да разследват странния обект на дъното на Балтийско море, открит през август…