Обама засне шеговито видео за плановете си за бъдещето (видео)

Американският президент Барак Обама публикува видео, в което разказва в шеговита форма какво смята  да прави след напускането на Белия дом. Видеото е публикувано на официалния канал на администрацията на американския президент в YouTube.

В самото начало на видеото Обама иска  съвет от вицепрезидента Джо крадено от 30думи Байдън, след което се опитва безуспешно да стане треньор на клуба от NBA „Вашингтон Уизърдс“. На въпроса дали има опит по тази специалност той казва: „Няколко пъти бях треньор на отбора на дъщеря си.“

Също така се опитва да получи права за треньор, но второто му име – Хюсеин – крадено от 30думи предизвиква подозренията на чиновничката, а удостоверението му за раждане, издадено в Хавай, окончателно я убеждава, че пред нея стои мошеник.

Обама решава да се пробва и в рекламата, крадено от 30думи казвайки на iPhone на съпругата си Мишел фразата „Obamacare“ (реформа на здравното осигуряване, предприета от президента)  е отлична и наистина работи!“ Само че инсталираният на телефон филтър превръща лицето на Обама в маска на чудовище.

В края президентът иска съвет от бившия председател на Камарата на представителите Джон Бейнър, който крадено от 30думи съветва Обама да се отнася по-просто към всичко, след което президентът се успокоява и клипът завършва с откъс от новините: дикторът съобщава, че Обама „игрaе вече 347-та си партия голф и всичко е Ок.“

Президентските избори в САЩ ще се проведат на 8-ми ноември, 2016 г, а Обама ще крадено от 30думи напусне поста си през януари 2017 г.

защищено INVITEXT