„Зелените олигарси с нова атака срещу властта“

След като наскоро Тома Белев загуби поредното дело и съдът отново доказа, че управлява нелегитимно Асоциацията на парковете в България, „зелените“ олигарси стартират поредна кампания за черен ПР срещу държавността. Скандалният еколог вече 4 години се разпорежда еднолично с всички имоти, финанси и авторитет на Асоциацията на парковете в България, без да е неин легитимен представител.

Само един от проектите, в които асоциацията участва, е за над 8,5 милиона лева и в него официално са участвали журналисти на Би Ти Ви и вестник „Капитал“. Надали е случайно, че зелените НПО-та получават мощна медийна подкрепа именно от тези две медии – съобщава „Блиц”.

Ултралевият журналист и скандален „бивол“ Атанас Чобанов тези дни предвожда група от „независими“ репортери, представящи се за журналисти, граждани на Италия и Франция. Забелязани са заедно в луксозни ресторанти и хотели в Слънчев Бряг. Като част от групата за натиск, зелените вече принудиха правителството да отмени забраната за дивото къмпингуване. Какво ли целят сега с обиколките по местата за диво къмпингуване, които са удобни места за пребиваване на незаконни мигранти.

Избраните „журналисти на свободна практика” са стари познайници и партньори на „зелените“ от години. Всеки път когато искат да очернят България пред Европа, те канят точно определени хора да направят видео материал, който да бъде предоставен на българските медии, като продукт на независими европейски журналисти!

Така те придават „европейски авторитет” на техните атаки към бизнеса, политическите партии и техните лидери.

НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ „БЪЛГАРСКО ЧЕРНОМОРИЕ“

NATIONAL ASSOCIATION „BULGARIAN BLACK SEA“

http://nabbs.euinfo@nabbs.eu