Хуманоид – гигант бе заснет в облаците

Nick O’Donoghue летял за Ирландия със самолет на  авиокомпании Easyjet и едва ли е предполагал, че го очаква среща паранормално явление.

Поглеждайки за пореден път през илюминатора,  ирландецът онемял: по облаците се разхождала  огромна фигура на хуманоид. Разбира се, това можело да бъде всичко, но крадено от 30думи в главата на Ник по някаква причина веднага се появила идея: извънземен. Затова той побързал  да взема фотоапарата и да снима невероятната картина.

И тъй като  Ник летял със семейството си, то цялото  домочадие станало свидетел на това фантастично събитие – как в небето се разхожда нещо, което много прилича крадено от 30думи на човек.

След като публикувал по-късно тази уникална снимка в интернет, Nick O’Donoghue не предполагал, че  снимката ще предизвика толкова много противоречиви мнения.

1 2 3

Следва да крадено от 30думи се отбележи, че по-голямата част от интернет потребителите смятат, че на снимката са заснети  „димни стълбове, които могат да проникнат в облаците от повърхността на земята, или това е просто монтаж.

защищено INVITEXT