Зелената мафия сменя лъжицата за ядене на еврофондове

 

„Български туристически” бос заклейми българския туризъм

На 03.12.2015 г. в София се проведе конференция за климатичните промени. Министърът на околната среда и водите г-жа Ивелина Василева каза, че България не замърсява въздуха с въглероден двуокис и за това е получила 224 млн. лв., като компенсации чрез търгове (http://www.moew.government.bg/?show=news&nid=3907). България крадено от 30думи вече е изпълнила предсрочно ангажиментите си до 2020г. към ЕС за намаляване на парниковите газове и въвеждане на възобновяеми енергийни източници.

Въпреки тези отлични резултати на България не само на европейско, но и на световно ниво на конференцията се разбра, че има новосформирана „Коалиция за климата – България”. Членовете са крадено от 30думи същите, които бяха овладели парите за НАТУРА 2000 – известния на всички „зелен октопод”.

Членът на коалицията, легитимирал се като бос на алтернативния туризъм у нас, обяви туризма крадено от 30думи в България като основния виновник за климатичните промени.

„Туризмът е най-големият участник във въглеродният отпечатък, който се дължи предимно на транспорта”, каза председателят на алтернативния туризъм Любомир Попйорданов и партиен активист от ПП „Зелените”. „Туристическият бранш си мисли, че ще го заобикалят климатичните промени, което няма да стане”. Това заплаха крадено от 30думи на „зелената” коза ностра към българският туризъм ли е? Защо й е на „зелената” мафия да посочва „виновник” за климатичните промени в България след като фактите показват, че страната ни е в топ 10 на страните,  помогнали най-много в борбата против климатичните промени? Защото ако няма виновни, няма да има крадено от 30думи с кого да се „борят” и няма да могат да усвояват новите европари, давани за мерки срещу изменения в климата.

На провелата се на 20.11.2015г. конференция в Париж,  касаеща резултатите от проучване на Европейската комисия за промяна на директивите на НАТУРА 2000, на която и Национална асоциация „Българско Черноморие” бе крадено от 30думи представена, стана ясно че Европа отказва да пръска повече пари за НАТУРА 2000 без гарантиран ефект, но развързва кесията си за мерки срещу Климатичните промени. Очаквайки такава реакция, българските „зелени” предвидливо създадоха новата структура, но със старите играчи – чужди НПО-та, различни видове „Балкани” и т.н.

крадено от 30думи

Бихме определили конференцията в София като поредната „зелена” авантюра, ако не беше посочен българският туризъм като враг на климата, и официалната заявка на новата псевдоеколожка организация, че парите давани за борба с крадено от 30думи климатичните промени, трябва да бъдат управлявани от тях. „Пременил се Илия пак в тия”. Водещ на конференцията бе Борислав Сандов –  активист на ПП Зелените. Речи дръпнаха и Георги Стефанов от швейцарското НПО WWF и Боян Петров – партньор в проекти на „Зелени Балкани”, БФ „Биоразнообразие, СДП „Балкани” и др.

крадено от 30думи

От друга страна в контекста на световната конференция за климатичните промени в Париж, където се говори за изменения в климата, предизвикани от отделянето на въглеродни емисии при изгаряне на горива – нефт и въглища и отделяне на метан (Метанът е 20 пъти по-вреден от въглеродния двуокис. Най-много метан се отделя крадено от 30думи от отделителната система на кравите, а Швейцария е една от държавите, която отглежда най-голям брой крави в света) и основният въпрос е как да бъдат намалени тези емисии, то в София отново започва подготовка за смут в обществото по „екологични” проблеми.

Няма как да е български интерес да бъде убит крадено от 30думи българският зимен и летен туризъм!

Да припомним, че бившият министър на околната среда Светлана Жекова от временното правителство на проф. Георги Близнашки (бивш член на БКП и бивш депутат от БСП) назначено от президента г-н Росен Плевнелиев, поиска от прокуратурата да протестира влезлия в сила подробен устройствен план на местността крадено от 30думи „Кара дере” гр. Бяла. Това свое решение министърката взе под натиска на „зелената” коза ностра. Прокуратурата протестира влезлия в сила ПУП. На 27.11.2015 г. Административен съд – Варна отхвърли като неоснователен протеста на Окръжна прокуратура Варна против решение на Общински съвет Бяла, с което е одобрен ПУП-ПР за имоти в крадено от 30думи землището на общината и в местност „Кара дере“ през далечната 2005 г.

Национална асоциация „Българско Черноморие”

защищено INVITEXT