Милиардерът Форбс прогнозира настъпването на ужасите от 30-те години и нова Велика депресия (видео)

Forbes_Steve_0Истината за дневния ред на елита. Те открито се подиграват на масите, тайно планирайки  нашия икономическо колапс.

„Сривът на долара ще бъде най-голямото събитие в историята на човечеството. Това ще бъде първото мероприятие, което ще засегне всеки човек, живеещ в света. Цялата човешка дейност се контролира от пари. Нашата работа, нашето богатство, нашето правителство, нашата храна, дори и нашите взаимоотношения зависят от пари.

В историята на парите не е имало такава ситуация, както сега – доларът има огромно влияние върху живота ни. Това е де факто световна валута. Всички други валутни сривове бледнеят.

Този срив ще е в цял свят, и това ще се отрази не само на долара, но и на всички други необезпечените валути, тъй като не се различават от долара съществено.

Този срив ще доведе до крах на всички книжни активи, и неговите последици ще бъдат невъобразими по  своята универсалност. „

Президентът и главен изпълнителен директор на Forbes Стив Форбс, направи зашеметяващо изявление за икономиката и за това накъде отиваме…

2 thoughts on “Милиардерът Форбс прогнозира настъпването на ужасите от 30-те години и нова Велика депресия (видео)

  1. Просто , може би ще се появи нещо, което да е малко по-стабилно от долара и да не е толкова зависимо от малка групичка хора. Не е задължително да е златото. Но дори и то е по-смислено от хартиените долари.

  2. Да, вярно е , че едната възможна манипулация е тази – обезценяване на парите и в частност първо на долара!

    Но, вярно е също, че другата възможна манипулация е точно обратната нба тази – поскъпване на парите и в частност долара!

    Последната наблюдавахме през последните 2007-2012 години спрямо цената на всички реални активи!

    Така че, в случая не ни показват НЕЩО, за което никой не би се сетил САМ, след като това е 1-та от 2-те възможности на манипулацията, на актив, стойността на който не се контролира от обикновенните хора ЧРЕЗ неосъществяването и неконтролирането от тях на ПАРИЧНОТО предлагане!

    Остава ни другата манипулация – ДА ПОВЯРВАМЕ ЛИ НА ГОСПОДИНА и в това което иска да ни ПОкаже?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *