Арестуваха родители заради наднорменото тегло на детето им

hranaВъв Великобритания родителите на 11-годишно момче са били арестувани по подозрение за жестоко отношение към детето им, пише The Sun. Тревога вдигнали лекарите, които редовно преглеждали 95-килограмовото момче и били притеснени за здравето му.

Полицията съобщи, че в момента родителите са освободени под гаранция. Има крадено от 30думи голяма вероятност детето да им бъде отнето.

Според родителите, прекомерната пълнота на сина им е наследствена. Те се опитвали да държат теглото му  под контрол.

„Аз съм пълна, и всички роднини на мъжа ми са такива. Това е генетика“- казва майката на момчето. Нейните думи са потвърдени и от бащата.

крадено от 30думи

„Изплашена съм, че те могат да вземат сина ми“ – продължава тя.

Бащата на момчето твърди, че любимата храна на момчето са броколи.

Самото момче признало, че иска да отслабне, защото не му позволили да участва в училищна екскурзия с коне.

Родителите  трябвало да подпишат споразумение с представителите на социалната служба. Ако те нарушат това споразумение, ще започне процес за отнемане на детето.

Един от най-големите проблеми, с които  днес се сблъсква Великобритания, това  е  наднорменото  тегло. Кралството крадено от 30думи се нарежда на първо място сред европейските страни по брой на хората, страдащи от затлъстяване. В тази връзка, властите предприемат редица мерки, насочени към поддържане на здравето на нацията.

Бел. ред. Всъщност както прогнозират редица конспиролози, процесът на отнемане на децата от родителите, изглежда, че вече е задействан. Сега става крадено от 30думи дума за наднормено тегло, после може да се окаже, че детето е твърде слабо…и все такива измислени проблеми. Както и в България отнеха двете деца на майка, която нямала пари да ги гледа, и ги дадоха в семейство, което ще получава месечно по 800 лева за да се грижи за крадено от 30думи тях. Интересно с 800 лева тази, която ги е родила, не би ли се справила с гледането?

защищено INVITEXT

Add Comment