Мистериозен автомобил от Дубай

    avomobilРедица медии разпространиха почти едновременно изображения на интересен спортен автомобил, носещ името Dubai Roadster. Motorauthority, Top Speed и Worldcarfans първи пуснаха информация за машината, като към този етап не се знае дали тя е официално потвърдена.

    Carscoops от своя страна поставя под съмнение истинността на проекта, който на теория би трябвало да дебютира по време на автомобилния салон в Дубай през следващата година.

    Хипотетично, Dubai Roadster би трябвало да се конкурира на пазара с автомобили като KTM X-Bow и BAC Mono, които използват тръбна конструкция и леко купе. WCF съобщава, че дубайското творение ще се задвижва от V8 мотор с 400 к.с.

    http://autoclub.bg/index.php?menu=16&id=20716

    One thought on “Мистериозен автомобил от Дубай

    1. Абсолютна глупост ми се струва ! Ако ще се произвежда в Дубай и/или проекта е дубайски (патентни права-все едно) , ще струва бесни $$ и практически ще могат да си го позволят само на шейховете синовете , това първо ! После второ : ако няма купе колата (таван или гюрук) с. стабилен климатроник , по тамошните геогравски ширини , такива телесни прегрявания и слънчеви удари ще получават чалмосаните , без да се усетят как се е получило (заради високата скорост,която ще вдига) , че направо ще умра да се смея ! Отделно „фацата“ с заимствана , да не кажа изкопирана , от италианските спортаци – края на ’90 , обаче доста безвкусно . До вчера гориха сушени камилски фашкии и ядяха с пръсти (м/у другото и още го правят) неграмотни голтации , за тридесетина години ги напомпаха с виртуални долари и вече така си повярваха , че направо чудУ !

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *