Екскурзовод от Холандия е баща на 98 деца

968bigХоландецът Ед Хубен е преспал с огромен брой жени, които искат да имат дете от баща-донор. Според мъжа, той вече има 98 деца, но няма намерение да спре.

Хубен, който работи като екскурзовод в Маастрихт, в свободното си време помага на лесбийски двойки, самотни жени и тези, които не могат да имат деца. Той станал първият анонимен донор в банка за сперма през 2002 година. Когато в Холандия , както и в много други европейски страни, забраняват анонимното дарение на сперматозоиди , той започнал да предлага услугите си безплатно чрез интернет.

Отскоро Хубен предпочита да помага на бездетните двойки „по традиционния начин“.  “ Много по- вероятно е  естественото зачеване“ – казва мъжът. Според него, към това го подтиква желанието му „да създаде нов живот“.

“ Да вземем за пример една двойка от Беларус. Пътуваха до  тук всеки месец,  в продължение на 15 години те се опитват да заченат в различни клиники, дали са всичките си спестявания , лекарите са им казвали , че всичко ще бъде наред , че ще се случи и така нататък, но нищо не стана.  Дойдоха при мен , а сега те имат дете“-  казва Хубен .

Една от тези, които са се възползвали от Хубен, е  28 -годишната самотна майка Кейти, която предпочита да не казва фамилното си име . „Аз не съм женена и отдавна исках да имам дете, но не можах да намеря правилния човек“ – казва тя. – И така, след шест години, аз започнах да търся донор. Срещнахме се в предварително, за да се избегнат проблеми“.

Според жената, тя е научила достатъчно за Хубен за  да отговори на бъдещи въпроси на дъщеря си за баща и . Тя също така се надява , че Хубен ще играе важна роля в живота на едно детето. Те биха могли да се  срещат веднъж или два пъти годишно , казва Кейти.

Апартаментът на Хубен е облепен с десетки снимки на децата му. На компютъра си Хубен съхранява списък на синове и дъщери, което, според него , трябва да го  предпазва от случайно кръвосмешение .

Самият холандец, по собственото му признание , мечтае един ден намери жена, която иска да се омъжи за него и да му роди деца. В същото време той се надява  в близко бъдеще да стане баща на 100-то си дете и дори по изключение, да се напие в чест на това събитие.

ФОТО: edhouben.eu

One thought on “Екскурзовод от Холандия е баща на 98 деца

  1. В тази Холандия само някакви полови и нарко извращения. Нормални хора има ли там изобщо!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *