Бразилци предложиха ново устройство, което произвежда свободна енергия

thumb.php
Засега те предлагат устройството само на хората, живеещи в  Императрис, съобщи earth-heal.com. В момента те правят стъпки за да   лицензират производството,  с няколко фирми. Това ще даде възможност да се организират онлайн продажби. На сайта на изобретателите ( http://energiauniversal.eco.br) се твърди, че те ще актуализират страницата си, когато се появи информация за дистрибутори.

За работата на устройството е необходим малък източник на електроенергия за да се задейства датчик, който след това произвежда електричество. Устройството е малко, което означава, че може да се използва за захранване на превозни средства, жилища и офиси. Сайтът твърди, че консумацията на мощност, необходима за работата на устройството е около 2% от изходната му мощност .

evolusions-in-energy_device_peq_401878915

Има няколко размери на  генератора . Най-малкият прототип, който те са построили, е в състояние да генерира 12,1 кВт  с товар от 6000 вата, като използва едва 21 вата входна енергия. Блокът- прототип тежи 1.5 кг , размерите му са 20x30x15 cm, а  среден дом се нуждае от около 15 киловата електроенергия.

Продуктът изглежда убедително. Ако тази информация е вярна , устройството ще стане второто най-важно изобретение в историята на човечеството , след Bitcoin, разбира се. Петродоларите несъмнено ще останат в миналото като резултат от използването на това устройство.

7 thoughts on “Бразилци предложиха ново устройство, което произвежда свободна енергия

  1. Не ми се мисли, ако практическото знание за черпане на ефирна енергия стане общодостъпно! Всеки си мечтае да сложи един генератор в мазето и да си махне примката от шията, обаче няма да се случи това, а все лоши неща. Енергията от ефира е много порядъци по-плътна от атомната. Представете си, че куцо и сакато може да си сглоби сам някакъв генератор, това автоматично значи, че за нула време от генератор ще може да се модифицира в някакъв вид оръжие, което да извлича и акумулира енергията и да поразява. Толкова болни психари има по света, за нула време ще се изпотрепем. Земята е детска градина. Тия от „горе“, които са поставени за наши детегледачи, според мен, не искат да рискуват да си вземат такава беля на главата. Затова постепенно позволяват, първо на единици. Например Пол Бауман е получил точната схема на Тестатика на сън. Менделеев също е получил неговата таблица по този начин. Физикът Паули, ако не се лъжа, също е имал свръхестествени способности.

  2. Всички знаем, че от време на време изобретяват разни устройства. Въпросът е да може да се разпространи. Кулата на Тесла беше едно от най-големите изобретения в тази област, а сега изобретението на фондация Кеше или най-новото бразилците. Рано или късно такива устройства ще се разпространят. Включвам лик за изобретението на Кеше:

    http://ernest.blog.bg/technology/2012/10/21/bezplaten-tok-shte-se-praviat-li-kosmicheski-razhodki-kakvo-.1011912

  3. Много стара новина. Тези че ги стрелят май

  4. Ще се появи Вече му е времето Такива неща се правят по вече от 60 години (Тесла например има все още 150 засекретени патента, включително и за безплатна енергия)До сега можеха да да крият нещата защото можеха да контролират информацията. Но свободната размяна на информация чрез интернет прави това вече

    невъзможно

  5. Да няма да му позволят да го пусне, има много такива, които се откупуват и заключват по шкафове

  6. Ще остане в забвение…няма да позволят едно такова устройство да се появи на бял свят…засяга прикалено много интереси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *