Русия ще си възвърне Аляска, Балтийските страни , Финландия и Полша

Представителят на Руската федерация в  Съвета на Европа в Роман Кокорев казва във Facebook,  че обратно в състава на  Руския ще се върнат териториите  на Молдова , Украйна и други бивши съветски републики , както и Аляска,  балтийските държави , Финландия и Полша.

За това той пише във Facebook по време на кореспонденция с Полина Годорог, която е  снимала всички диалози с Кокорев и ги е публикувала на страницата си.

“ Уважаеми украинци и трезвомислещи руснаци!  Днес имах честта да говоря с представителя на Русия в Европейския парламент. Разговорът беше за ситуацията в Крим. Не мога да не споделя това с вас. Моля, предайте на всички за да видят. Внимание, неприлични изрази, “ – пише Годорог .

 

123345633

6 thoughts on “Русия ще си възвърне Аляска, Балтийските страни , Финландия и Полша

  1. Няма развитие без 35% от БВП на зает да е минималната заплата, и без държавата да дава безлихвени кредити и субсидии – за изравняване на стопанските сектори с най-развитите в светът. НЯМА И НЯМА ДА ИМА..

    ЗАКОНЪТ СЕ ПРИЛАГА ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА, ИЗРИТАНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, Е ИЗРИТАНИ ЗАКОНИ. АДМИНИСТРАЦИЯТА НИ, СТРУВА ТОЛКОВА – КОЛКОТО Е РАЗЛИКАТА И В ТЕКУЩИ ДОЛАРИ НА ГЛАВА СПРЯМО НЕМСКАТА ИЛИ ШВЕЙЦАРСКАТА. ИЛИ НЯКОИ СМЯТАТ ЧЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕМ БЕНТЛИ НА ЦЕНАТА НА ВАРТБУРГ??? – ДЕСНИТЕ, ИЗЛИЗА – ЧЕ СИ ГО МИСЛЯТ!!

  2. Въобще олигарсите са свързани с десният сектор, още от първата френска конституция. А филмът на Елена Йончева завършва с един бедни ми бедни македонски, който очаква и е очаквал от Юшченко – да помислят най-после за трудещите се. Но за справка, десният сектор е върху гърба на трудещите се. КПСС и БКП също са десния сектор, олигархия са, били.

  3. Супер, щото Десният сектор още преди събитията в Крим, са чертали карти за нова Киевска Рус, и ще предявяват претенции за цяла европейска Русия, що да не и Полша, България, и Прибалтика, а за Путин да остава Азия. Бесният сектор, винаги е бил десният сектор..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *