500-килограмовата жена показа новото си тяло (видео)

    1Най-тежката жена в света за последните пет години е успяла да отслабне с 272 кг след като си спечели славата на „половинтонната убийца“, убивайки с тялото си своя  племенник.

    През 2008 г. Myra Rosales е обвинена в убийството на своя племенник с  454 -килограмовото си тяло. Двегодишният  Елисео е  задушен след като тя паднала върху него.

    Впрочем съдът сметнал, че тя е невинна .

    След трагичните събития  32 -годишната Mayra започва  изтощително пътуване, целта на което е да спаси собствения си живот. Myra наскоро се срещна с репортери, за да покаже как се е променила след убийството, преобърнало живота и.

    Myra, които в пика на своята форма тежи безумните  544килограма, е изведена от къщата си, след като строители правят дупка в стената, за да я измъкнат. Жената е  транспортирана с камион, тъй като не може да взлзе в линейката. Лекарите и казват, че ако теглото и остане същото-  ще умре.

    За да отслабне на  жена и трябвала операция,  физиотерапия и огромни усилия, свързани с диета. След теглото на Myra спада до 181 килограма, и се наложило  да се учи да живее нормален живот, от който тя отвикнала…

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *