Posted inБез категория

Град без чалга – нова ФБ група

Ето какво казва идеологът на новата група Васко Громков: Ако ти се живее в един такъв утопичен град – Добре дошъл при нас!

Отдавна се каня да направя такава група във Фейсбук. По груби изчисления в България (Чалгария) към днешна дата, категорично ПРОТИВ чалгата са около 50 000 души. Има и разни неориентирани колебаещи се, но те не влизат в тази бройка.
Целта на проекта *ГРАД БЕЗ ЧАЛГА* е да се привлече вниманието на управленските структури на страната и чрез официално писмо до Президента, НИЕ – сринатите духовно до МАЛЦИНСТВО от аутсайдери, смазани от чалга-игото, да поискаме един средно голям ГРАД по избор, в който да се заселим, за да живеем спокойно и щастливо!
Мисля, че колкото и да е утопичен, този проект не е неосъществим!
Като жители на тази страна категорично ни се полагат нормални условия на живот, независимо, че сме „различни” от останалите!
Помечтайте си само, как ни предоставят една Стара Загора, или едно Велико Търново (примерно) и там НИЕ да изградим своя малък райски остров. Без чалга-концерти, без чалга-кръчми, без чалга-снимки по детските тетрадки, без чалга тв-канали, без простотия, без кич, без пошлост, без нерви …
И моля ви, не свързвайте понятието Чалга, само и единствено с масовия малоумен музикален стил! Тук говорим за Чалга в мислене, манталитет, отношения, спорт, образование, мода, политика и всички останали области от живота.
Вече трето поколение българи е тотално осакатено и победата на чалгарите над интелекта е почти пълна. Огледайте се и си го признайте! Приказки от сорта „Чалгата умира!“ са безпочвени самоуспокоения на предали се апатични сънародници. Чалгата не само не умира, ами е по-силна от минута на минута и смазва всичко по пътя си.
Аз лично се задушавам да живея сред чалга съседи, чалга миризми, чалга правопис … дори чалга хип хоп и чалга поп-рок!

Остава ни мечтата за един последен ОАЗИС, пък бил той и под формата на РЕЗЕРВАТ, ограден с бодлива тел, спираща чалгарските орди. Дори да изглежда налудничава на пръв поглед, идеята си е съвсем резонна.
Сигурен съм, че има и други, които ще ме подкрепят, да си поискаме един наш *ГРАД БЕЗ ЧАЛГА*!
Не е толкова много. „Лошите“ си имат цяла ДЪРЖАВА!

С уважение: Васко Громков (VaGro)

https://www.facebook.com/groups/152171388317375/

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *