Posted inБез категория

В Антарктида са открити изкуствени пирамиди

piramidiЕкип от осем изследователи от САЩ и Европа са открили три пирамиди в Антарктида. Две от тях са разположени  на 16 км от брега, а третата е на брега. В интернет мнозина се позовават на новинарския сайт Scienceray.com за изненадващото съобщение.

Твърди се, че екип от осем изследователи от САЩ и Европа  са открили три пирамиди в Антарктида. Две от тях са разположени на 16 км от брега, а третата е на брега. Учените твърдят, че съоръженията са с изкуствен произход. И ако е така, това, което излиза е, че скоро ще трябва да се пренапише историята на Земята. В края на краищата, такива пирамиди е могла да изгради преди  милиони години някоя древна цивилизация – когато на континента е било топло и е имало зеленина. Там периодично се намират фосили на динозаври и други древни животни.

Осъзнавайки сензационноста на това откритие, учените крият снимките на пирамидите. В мрежата се появи само тази, която е на брега. И кратко видео.

Може би тези конструкции са от  експедиции на  Третия райх? Известно е, че през 1939 г. нацистите в Антарктида са търсили нещо – или от извънземни, или останало от  древна високоразвита цивилизация.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *