Добрата стара Англия очаква първата си чернокожа маркиза

    CThynnEMcQueen_T_27mar12_rex_bEmma McQuiston – 26-годишната дъщеря на нигерийски петролен магнат,   през юни  ще се омъжи за 38-годишния Сиалин Тин, виконт Уеймутски.  Сиалин е седмият син на маркиз Батски Александер Тин и след смъртта му ще наследи титлата и великолепното имение House Longleat. Дотогава Ема ще носи титлата виконтеса.

    За първи път бъдещия си съпруг Ема е видяла, когато е само на четири години – на сватбата на брат си и лелята на Сиалин.

    Сватбата на телевизионната звезда (McQuiston води кулинарно шоу) ще се проведе в Longleat House, и обещава да бъде еднo от най-забележителните събития на светския живот във Великобритания. Eма казва в интервю за Tatler, че постепенно  възнамерява да направи промени в декорацията на замъка, реставрирайки античния интериор.

    Може би тя ще се „добере “ и до известната стая на бъдещия си свекър, който я декорирал със сцени от  „Кама Сутра“.

    Според съобщения в местните медии седмият  маркиз Батски  е известен с многобройните си  любовни връзки: в леглото си само за времето на брака е бил посещаван от около 70 любовници, при което много от тях той е държал у дома си и нежно ги наричал „женичките ми.“

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *