РЗС: Бойко Борисов знае истината за смъртта на Мишо Бирата

    „Ред, законност и справедливост” счита, че смъртта на Михаил Михов, известен като Мишо Бирата, установена днес, е връх в криминализирането и мутризирането на държавата, управлявана като групировка на Бойко Борисов.

    За нас Бойко Борисов е единствения публичен застъпник и покровител на Мишо Бирата, чрез прословутата си реплика „Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам…”. Няма кой друг освен Бойко Борисов да знае истината за смъртта на баскетболния шеф. Според РЗС инфарктът е алиби, което цели да прикрие истинските обстоятелства около смъртта на бирения бос и настоява Бойко Борисов и Цветан Цветанов спешно да отговорят на следните въпроси:

    1. На 28 и 29 март колко разговора е провел Мишо Бирата, с кого е говорил и каква е основната тема на GSM диалозите?


    2. Кои са политиците, магистратите и висшите държавни чиновници, с които Мишо Бирата най-често е говорил през последните 2 години?


    3. Бил ли е обект на разработка към датата на смъртта му?


    4. С кой се е срещал в хотела и с кого е вечерял  снощи?


    5. Защо тази кончина се е случила точно в хотела на боса на „Лукойл” Валентин Златев и какви са били взаимоотношенията между тях?

    РЗС припомня, че звездата на Борисов изгря, докато беше главен секретар и газеше труповете на своите довчерашни приятели от ъндърграунда. Силата му е когато има взривове, бомби, показни убийства, сини лампи, линейки и ковчези. В такава обстановка Бойко Борисов най-добре вирее, това му е естествената среда от времето на СИК. С тази мистериозна смърт България отново ще влезе в първите страници на световните медии. Наближава момента когато западния свят окончателно ще разбере, че бившия бодигард на Тодор Живков е гангстер, който си сменя образа, но нравите не.
    РЗС остава с убеждението, че групировката ГЕРБ арестува или убива най-ключовите свои спонсори, за да замете следите от миналото си и да си осигури служебна победа.
    РЗС поднася съболезнования на близките на Михаил Михов и настоява за независима експертиза на трупа от чужди патоанатоми.

    ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *