Светът се управлява от Девет човека

Има едно много интересно интервю с Джулието Киеза, ексдепутат  в Европарламента и известен антиглобалист.

Интервюто е за „Росбалт“. Кое е интересното все пак?

Предлагаме ви кратко резюме на неговото интервю.

В близките години светът е заплашен от война за ресурси. За да се избегне такава катастрофа, ние се нуждаем от крадено от 30думи основна смяна на  потребителската етика. В този случай обаче,  финансовият елит вероятно ще иска  да реши всички проблеми чрез сценария  от 11 септември  2001 г. .

Ние сме в началото на преходен период, който няма прецедент в историята.


Той можеше да настъпи преди десетина години, но   САЩ крадено от 30думи през 2001 г., поради  събитията от 11 септември отложиха кризата  със 7 години. Отложиха я , но не я отмениха. И през 2008 г. тя се върна. Кой ще се възползва от тази епоха – е сложно, но вече е ясно, че историята от последните три века е към своя крадено от 30думи край.


Днес е ясно, че е невъзможно развитие извън затворената система на ресурсите – светът е достигнал границите си на развитие. Всички тези хора, които казват, че старата система ще продължи да работи- лъжат. Въглища, нефт, дори и уранът – всички ресурси на планетата са почти изчерпани и е крадено от 30думи само въпрос на време преди те най-накрая да свършат. Всички наши реалности, с които сме свикнали да – ще се променят.


Цивилизацията на парите ще изчезне.

Ние трябва да разберем, че старата демокрация вече умира. В Европа половината от населението не стига до урните – и не заради крадено от 30думи политическа апатия. Огромен брой хора не припознават своe представителство във властта. Аз не съм против парламента, общински съвети и т.н.

Просто трябва да се създаде нова система на представителство, нови партии и движения. И това движение трябва да тръгне отдолу, от  дъното.

Нас ни манипулират, нас ни мамят! Хората са крадено от 30думи се превърнали в инструмент за покупки. Мозъкът на почти всички хора  се контролира абсолютно. Ние живеем заради този пазар, когато работим и когато си почиваме. Той е този, който диктува действията ни. Ние не сме свободни хора. Журналистите трябва да информират хората. Но медиите мълчат по този въпрос.

Телевизията по крадено от 30думи 24 часа ни казва какво да купуваме, че нашата скала за ценности – е покупателната ни способност. Всъщност в съвременната  телевизия истинската информация е не повече от 8%. Всичко останало е реклама, както и забавление. А човекът го формират същите тези 92%.

За начало бих национализирал медиите. Преди 50 години   крадено от 30думи човешката личност  се формираше в семейството, в училище, а понякога – в църквата. Днес 90% от мисленето  на младите хора, се формира  от телевизията. TV се превърна в най-важната културна структура по целия свят, от САЩ до Индия и Китай.

Медийната система –  е фундаментално право на хората, а то крадено от 30думи не може да бъде приватизирано. Те трябва да бъдат върнати на държавата и нацията. За състоянието на планетата не може да се разкаже на хората  без участието на ТВ. Вместо това, телевизията се опитва да ни убеди да си купим  друга кола.
По същия начин смятам, че ние трябва да крадено от 30думи национализира всички банки, печатащи пари. Ние губим контрол върху парите.

-Ние- кои сме?

Държавите, гражданите на държавите. В средата на декември, „Ню Йорк Таймс“ публикува на първа страница статия – че всеки месец в един ресторант на „Уолстрийт се събират ръководителите на девет водещи банки“ Голдман Сакс „, UBS,“ Банка крадено от 30думи на Америка “ Deutsche Bank, и други подобни.

Всеки месец, тези девет души вземат решения за шестте милиарда хора: какво ще е равнището на безработица в света, колко хора да умрат от глад, колко правителства да бъдат свалени, колко много министри да  бъдат купени и така нататък. Това са крадено от 30думи уважавани престъпници, но те са по-мощни, отколкото всеки световен лидер.
Те имат реална власт – властта на парите.

Цялото интервю можете да прочетете ТУК.

 

© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment