Светът се управлява от Девет човека

Има едно много интересно интервю с Джулието Киеза, ексдепутат  в Европарламента и известен антиглобалист.

Интервюто е за „Росбалт“. Кое е интересното все пак?

Предлагаме ви кратко резюме на неговото интервю.

В близките години светът е заплашен от война за ресурси. За да се избегне такава крадено от 30думи катастрофа, ние се нуждаем от основна смяна на  потребителската етика. В този случай обаче,  финансовият елит вероятно ще иска  да реши всички проблеми чрез сценария  от 11 септември  2001 г. .

Ние сме в началото на преходен период, който няма прецедент в историята.


Той можеше да настъпи крадено от 30думи преди десетина години, но   САЩ през 2001 г., поради  събитията от 11 септември отложиха кризата  със 7 години. Отложиха я , но не я отмениха. И през 2008 г. тя се върна. Кой ще се възползва от тази епоха – е сложно, но вече е ясно, че историята от последните крадено от 30думи три века е към своя край.


Днес е ясно, че е невъзможно развитие извън затворената система на ресурсите – светът е достигнал границите си на развитие. Всички тези хора, които казват, че старата система ще продължи да работи- лъжат. Въглища, нефт, дори и уранът – всички ресурси на планетата крадено от 30думи са почти изчерпани и е само въпрос на време преди те най-накрая да свършат. Всички наши реалности, с които сме свикнали да – ще се променят.


Цивилизацията на парите ще изчезне.

Ние трябва да разберем, че старата демокрация вече умира. В Европа половината от населението не стига до крадено от 30думи урните – и не заради политическа апатия. Огромен брой хора не припознават своe представителство във властта. Аз не съм против парламента, общински съвети и т.н.

Просто трябва да се създаде нова система на представителство, нови партии и движения. И това движение трябва да тръгне отдолу, от  дъното.

Нас ни манипулират, крадено от 30думи нас ни мамят! Хората са се превърнали в инструмент за покупки. Мозъкът на почти всички хора  се контролира абсолютно. Ние живеем заради този пазар, когато работим и когато си почиваме. Той е този, който диктува действията ни. Ние не сме свободни хора. Журналистите трябва да информират хората. Но медиите мълчат крадено от 30думи по този въпрос.

Телевизията по 24 часа ни казва какво да купуваме, че нашата скала за ценности – е покупателната ни способност. Всъщност в съвременната  телевизия истинската информация е не повече от 8%. Всичко останало е реклама, както и забавление. А човекът го формират същите тези 92%.

крадено от 30думи

За начало бих национализирал медиите. Преди 50 години   човешката личност  се формираше в семейството, в училище, а понякога – в църквата. Днес 90% от мисленето  на младите хора, се формира  от крадено от 30думи телевизията. TV се превърна в най-важната културна структура по целия свят, от САЩ до Индия и Китай.

Медийната система –  е фундаментално право на хората, а то не може да бъде приватизирано. Те трябва да бъдат върнати на държавата и нацията. За състоянието на планетата не може да се разкаже крадено от 30думи на хората  без участието на ТВ. Вместо това, телевизията се опитва да ни убеди да си купим  друга кола.
По същия начин смятам, че ние трябва да национализира всички банки, печатащи пари. Ние губим контрол върху парите.

-Ние- кои сме?

Държавите, гражданите на държавите. В средата на декември, „Ню Йорк крадено от 30думи Таймс“ публикува на първа страница статия – че всеки месец в един ресторант на „Уолстрийт се събират ръководителите на девет водещи банки“ Голдман Сакс „, UBS,“ Банка на Америка “ Deutsche Bank, и други подобни.

Всеки месец, тези девет души вземат решения за шестте милиарда хора: какво ще е крадено от 30думи равнището на безработица в света, колко хора да умрат от глад, колко правителства да бъдат свалени, колко много министри да  бъдат купени и така нататък. Това са уважавани престъпници, но те са по-мощни, отколкото всеки световен лидер.
Те имат реална власт – властта на парите.

Цялото интервю можете да прочетете крадено от 30думи ТУК.

 

© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

крадено от 30думи


© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment