Китай: Земетресението в Япония е резултат от неуспешен ядрен опит

Земетресението в Япония е причинено от неуспешен   таен  подземен ядрен опит, а аварията в АЕЦ „Фукушима-1“ е инсценирана за прикриване на истинските причини за разпространението на радиация, причинена от ядрена експлозия на отдалечен полигон дълбоко под  дъното на океана – за това като се позовават на крадено от 30думи китайски източници, пишат казахстански медии.

Според авторите,   материал за това  публикуван в много китайски уебсайтове, по-специално, на портала Сhina Value.
Авторите на китайския  уебсайт  се позовават на анонимни експерти, които не изключват  вероятността от техногенна катастрофа  в Япония.

„На първо място – се крадено от 30думи казва в статията – китайски анализатори обръщат внимание на последния намек на губернатора  на Токио Шинтаро  Ишихара за възможността за използване на ядрено оръжие срещу Китай.
Заплахата на Ишихара, казват анализатори, е странна, предвид факта, че Страната на изгряващото слънце винаги е заявявала, че няма да има крадено от 30думи ядрени оръжия (спомнете си, Япония не е включена в така наречения „ядрен клуб“).

Скоро след думите на губернатора,на 9 март,  в Тихия океан край крадено от 30думи североизточния бряг на   японския остров Хоншу е фиксирано земетресението с магнитуд 7.4 (основният удар бе върху префектура Мияги, която   два дни по-късно   пострада  най-много от земетресението).
Китайски експерти смятат, че това не е земетресение, а изпитание на свръхсекретно ядрено оръжие „.

Любопитно е, крадено от 30думи че  липсват позовавания за тази странна хипотеза , но в материала се изказва версията, че “ в случай на успех,  Япония с мълчаливото съгласие на американците скоро ще проведе друга серия от ядрени опити. След това ще се обяви за страна с ядрени оръжия, насочени срещу Китай. крадено от 30думи

ИА REGNUM

защищено INVITEXT

Post Comment