Путко Мафани влезе в щаба на Христо Стоичков

    Африканецът с култовото име Путко Мафани е гласен за пресаташе на отбора на Мамелъди Съндаунс, чиито треньор е българинът Христо Стоичков. Както е известно, воденият от Камата тим се е устремил към първото място в класирането.

    „Какво е това име, бе? Путко Мафани. Ще го хвана аз него. Ако майка му и баща му са знаели какво означава името му на български, едва ли биха го кръстили така”, сподели в типичния си шеговит стил Стоичков.

    Основната задача на Путко ще бъде да води стабилна медийна политика и да брани Камата и футболистите му от атаките на местните журналисти.

    Путко е роден в средата на 60-те години във Форт Бюфорт и е бивше пресаташе на Кайзер Чийфс, където работи 8 години. Мафани е и един от хората, който се опитва да издейства официално разрешение за ползване на традиционните южноафрикански тромпети – вувузелите по време на Мондиала. “

    Не забравяйте, че това не е голф или тенис, където трябва да се пази тишина. Така ще се опитаме да объркаме съперника”, аргументира се Путко Мафани.

    презNovsport.com – Путко Мафани влезе в щаба на Христо Стоичков.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *