Защо така агресивно се налага духовна нищета и олигофрения?

iВ резултат селекция и възпитание на определен вид „хомо сапиенс“, сега планета е залята от изроди – психически инвалиди, които са били потопени в една абсолютна духовна тъпота, според която всичко грозно и фалшиво, това, което е в противоречие със законите на вечната и безкрайна Вселена, може да паразитира за сметка на събратята си, заграбвайки общите ресурси и унищожавайки тези, които не са съгласни с такава глобална шизофрения.

Да осъзнава безкрайността на Вселената и нейните вечните закони във всеки момент от съществуването си – не е ли това, което трябва да се случи, когато човек натрупа опит и стане съзнателен?

Да, може би, именно това се е случвало с хората в далечното минало, и осъзнаването на безкрайността на космоса и безграничността на пътищата за развитие са присъствали в съзнанието на образованите възрастни хора.

Връзката със законите на Вселената и осъзнаването, че човек е само прашинка във Вселената не са позволявали да се развива егоизъм – чувство за превъзходство над себеподобните.

Само човек с увреден мозък – психически инвалид или недоразвит, може да се потопи в мракобесието на превъзходство и да смята, че има някакво влияние върху същите тези неизменни и вечни закони. А какво виждаме?

В резултат селекция и възпитание на определен вид „хомо сапиенс“, сега планета е залята от изроди – психически инвалиди, които са били потопени в една абсолютна духовна тъпота, според която всичко грозно и фалшиво, това, което е в противоречие със законите на вечната и безкрайна вселена, може да паразитира за сметка на събратята си, заграбвайки общите ресурси и унищожавайки тези, които не са съгласни с такава глобална шизофрения.

Такова мракобесие е възможно само в извратени и болни съзнания, които са подложени на постоянна психологическа обработка- своеобразна хипноза, която натрапва възприемането на красиви декорации по стените на плесенясала и мухлясала изба.

Функциите по възпитаването на дегенерати, са възложени на фалшиви „духовни“ и религиозни учения, теорията за някакво превъзходството и избраност, в основата на които не са морал и духовни ценности, което е проверено от времето в продължение на векове и е възхвалявано от всички мъдреци на историята, а точно обратното.

На изхода получаваме перверзна система, която няма нищо общо със законите на хармонията и безкрайната вселена, напротив, ние получаваме цял набор от правила, които унищожават чрез оглупяване обществото, намаляват числеността на народите, отравят и превръщат хората в безропотни роби, които са готови да разкъсат всеки, които мисли различно.

Това, че тези правила водят до глобално самоубийство на цивилизацията, дегенератите вече е невъзможно да разберат, но е ясно, че явявайки се ракова клетка в безкрайните простори на вселената, не можем да се надяваме на милостта на нейните закони, подкрепящи всичко хармонично и прогресивно, и унищожаващи всичко уродливо и дегенеративно.

Неразбирането на това свидетелства за душевното заболяване на тези, назначени да бдят над самоубийството на цивилизацията под прикритието на легендата за бъдещо царстване сред намаленото и чипизирано население.

Това, че понятията за вечността и безкрайността за тези духовни изроди не означават нищо, може да почувства върху себе си всеки, защото да се възприема тази реалност без потапяне в определено състояние (в действителност изключване от наложените дегенеративни „ценности“) за всеки човек е много трудно. Това е модерна система за налагане на възпитание в илюзии и поклонение пред измислени атрибути „за успех и самостоятелност.“

По този начин всеки може да почувства сам как извратеняците крият от своето и нашето разбиране реалността, която царува вечно и се простира безкрайно.

Нас ни превръщат в биороботи, които възприемат само илюзията, създадена от прашинката в безкрайността, в тази „реалност“ има правила за „развитие“, вкарващи човека в ограничен от тази прашинка свят, с неговите „ценности“ и правила.

И това не би било нищо (можем да се справим с времето), ако всичко това не работеше по ускорена програма за унищожаване на човечеството заедно с духовните дебили – „наблюдатели“, които представят себе си за „върховни водачи“.

Време е да се премахнат безумците от кормилото на цивилизацията, има твърде малко време, ние сме на самия ръб на пропастта …

Рай и ад – това „не е някакво място, а състояние на духа“

Рай и ад – това „не е някакво място, а състояние на духа“

Преподавателят на Божия закон от Тюбинген  Алберт Бизингер, който оцелял след клинична смърт, говори…

Теди Москов: Откакто неграмотните и завистливи хора взеха властта на 9 септември 1944, има целенасочена политика одухотворените хора да се мачкат, а простотията да се величае

Ще последвам примера на Жерар Депардийо, тъй като ми е унизително да живея в…

Koолумбийски екзорсист е провел 35 хиляди обряда по изгонване на зли духове от хора

Koолумбийски екзорсист е провел 35 хиляди обряда по изгонване на зли духове от хора

Hermes Cifuentes, известен като „брат “ Хермес“   твърди, че е провел  повече от 35…