Illuminati не приемат жени в своите редици, защото почти всички жени по природа са илюминати

  Размисли на  просветен британски конспиролог

илюминати

1) Илюминатите контролират всички пари в света. Жените също постоянно настояват всички пари да бъдат под техен контрол.

2) Илюминатите манипулират умовете на всички. Жените също манипулират всички, дори и мъж с най-развития мозък.

3) Илюминатите никога не влизат в контакт с вас без някаква тайна мисъл, чието съществуване никога не признават. Жените също така никога не влизат в контакт с вас,  без скрита коварна мисъл.

4) Илюминатите казват на всички, че ценят природата, околната среда и реда, а са  построили своите грозни сгради абсолютно навсякъде. Жените също казват, че те обичат околната среда и реда, но светът е затрупан с  търговски центрове, построени специално за жени и във всеки дом се търкалят наоколо стотици чифтове необувани, но много необходими нови красиви обувки.

5) Илюминатите винаги искат да изглеждат добре, купуват цели паркове и скъпи и   престижни автомобили. Жените също винаги искат да изглеждат готино, помитайки всичко скъпо в магазините, всичко престижно и всички блестящо.

6) Илюминатите са безумни и непредсказуеми. Жените също са определено безумни и напълно непредсказуеми.

7) Илюминатите са  майстори на тайни, които имат дори свръхтайни, пазени в тайна от самите илюминати. В това жените надминават  Илюминатите.

8) Илюминатите са майсторите на тайни послания. Те непрекъснато четат лъскави списания, пълни с всякакви странни писания и разбираеми само за тях. Жените също четат само своите списания, които никой не може да разбере и са непонятни за самите тях.

9) Илюминатите насъскват народите по света един срещу друг, след което започва следващата световна война. Тогава илюминатите вдигат ръце и казват: в този свят няма разбиране, няма любов и никаква доброта. Жените правят същото, след което говорят за липса на разбиране, липса на любов и доброта.

10) Илюминатите са много силни, но с много глупави инстинкти за оцеляване, които ги убиват в края на краищата. Те изграждат бункери за всички случаи за Края на света, купуват земя в планините, наемат тълпи от пазачи. След това започва ядрена война и всичко, включително бункерите, изчезва. Жените винаги се подготвят добре за бъдещето, и всеки път се опитват да направят всичко възможно най-добре. Но в същото време се оказва, че всичко е както винаги.

11) Планът на Илюминатите е да превърнат света в град -кошер, в който всички да мислят еднакво. Жените също постоянно изискват: „да бъдат като всички останали“ и „всичко да им бъде като у всички останали“.

12) Илюминатите никога не признават своите дела. Винаги имат някакъв Осуалд ​​Бенладен, на когото приписват всички лоши дела. Жените също винаги гневно сочат с  показалеца си и с писклив глас казват: За всичко си виновен ти!

13) Илюминатите са зло. Жените са абсолютното зло.

оригинал