Астронавт заяви, че извънземните са предотвратили ядрена война на Земята

Всички сме чували истории за извънземни конспирации. Обикновено приемаме подобни истории с резерва и ги наричаме фантазии. Но ако една от тези истории идва от много известна личност и изтъкнат астронавт?

Едгар Мичъл, бивш астронавт на НАСА, твърди, че извънземни са посетили Земята, за да предотвратят ядрена война между САЩ и Съветския съюз по време на Студената война.

Интересни факти

– Едгар Мичъл е шестият човек на Луната и пилот на лунния модул на мисията Аполо 14.
– Заедно със своя командир Алън Шепърд те прекараха повече от 30 часа на повърхността на Луната, събирайки 45 килограма лунни проби.
– Мичъл твърди, че извънземните са се опитвали да предотвратят ядрена война на Земята и да помогнат за постигането на мир.

Извънземните и Студената война

В интервю за Mirror Online Мичъл има своя версия на събитията. Той се позовава на известния ракетен полигон Уайт Сандс в Ню Мексико, където през 1945 г. е тествана първата атомна бомба Тринити. Според Мичъл извънземните са се интересували от възможностите на оръжията на САЩ и СССР. Те искали да предотвратят ядрена война и да помогнат за установяване на мир в света.

НЛО и ракети

Мичъл също така твърди, че неназовани офицери от военновъздушните сили са му казали, че техните ракети често са извеждани от строя или са сваляни от НЛО, летящи над тях.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2023 30dumi.eu All rights reserved!