Daily mail: Катастрофирал НЛО може да изкривява пространството и времето

Сензационни подробности за мистериозен обект, представени от адвоката Даниел Шийхан, предизвикват вълна от интерес към разкриването на мистериите на НЛО.

Разговор с разобличителя Дейвид Груш разкри едно от най-изненадващите свойства на обект, открит от правителството на Съединените щати, съобщава Daily Mail.

Според Шийхан, който активно работи за привличане на свидетели и лица, подаващи сигнали в Конгреса, за да разкрият информация за НЛО и взаимодействия с извънземни същества, обектът е имал способността да изкривява пространството и времето.

Твърдението на Груш, че правителството притежава „нечовешки транспортни средства, непокътнати или частично непокътнати“, беше отправна точка за задълбочено разследване на този феномен.

„Опитаха се да закачат булдозер за него, за да го измъкнат“, казва Шийхан пред  Mail Online.

„Той обаче започна да променя формата си, като стана като парче пай, сякаш това беше истинската му структура. Когато обектът се отдалечи малко, опитът беше незабавно спрян, тъй като никой не искаше да наруши целостта му.“

Според показанията на подателя на сигнала той е станал свидетел на впечатляваща метаморфоза на обекта.

„Когато човекът се качи вътре, той установи, че обектът е с размерите на футболен стадион. Това го обърка и му се гадеше от дезориентация, защото всичко вътре изглеждаше огромно“, продължи Шийхан.

„Беше вътре само няколко минути, а когато излезе, бяха изминали четири часа. Той се сблъска с феномена на изкривяването на времето и пространството.“

Тези нови невероятни подробности само увеличават интереса към съществуването на НЛО и взаимодействията с извънземни форми на живот. Специалисти и изследователи от цял ​​свят следят отблизо развитието на тази история и се надяват на пълно разкриване на информацията за мистериозните обекти, собственост на правителството на САЩ.

Може би разкритията на Груш и подробностите, разкрити от адвокат Шийхан, ще доведат до нов етап в изследването на НЛО и ще ни позволят да се доближим до разбирането на мистериите зад мистериозните явления в небето.

Повече: https://www.dailymail.co.uk/news/article-12175195/Crashed-UFO-recovered-military-distorted-space-time.html

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2023 30dumi.eu All rights reserved!