„11 години ужасни изпитания“: Какъв ще бъде светът, ако всички предсказания на Нострадамус се сбъднат

Векове наред изследователите се опитват да дешифрират предсказанията на Мишел Нострадамус, когото милиони хора смятат за главния прорицател и познавач на бъдещето.

По-специално, той предрича невероятно количество страдания и нещастия за целия свят.

Много от предсказанията му имаха тенденция да се сбъдват, а съдбата на други тепърва предстои да разберем. В своите четиристишия Нострадамус говори неведнъж за изменението на климата. Според него всичко ще започне с глобалното затопляне, след това вулканите, които спят вече стотици години, ще се събудят, последвани от цунамита, тайфуни, урагани и много други.

Освен това Нострадамус пише за изместването на континентите, което ще се случва не с милиметър на всеки стотици години, а почти със светкавична скорост, противно на всички закони на физиката.

Ако това пророчество все пак се изпълни, тогава Африка ще се откъсне от Евразия и ще се премести на югозапад, част от Югоизточна Азия ще се окаже под вода, както и западното крайбрежие на САЩ и част от Европа.

Нострадамус също така посочва конкретен период за началото на апокалипсиса. Според него това трябва да се случи през 2055-2066 г. През тези единадесет години цялото човечество ще трябва да премине през много изпитания, които по-късно ще помогнат на хората да станат по-мъдри и по-опитни.

Освен това си струва да се отбележи, че Нострадамус твърди, че цивилизацията ще може да оцелее, а съвременните технологии и знания ще намалят последствията от бедствията, които ще настъпят през този период.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!