Молитвата на Благодарността от Луиз Хей има огромна сила.

Луиз Хей споделя в своите книги идеята, че нашите убеждения влияят на живота ни. Тя дава инструментите, с които можете да излекувате тялото си (психология на болестта) и целия си живот. Луиз Хей се самоизлекува от рак и е написала много книги за лечение. Молитвите от Луиз Хей са крадено от 30думи много мощни. Те помагат да повярвате в изцелението на тялото и душата си.

Луиз Хей (1926 – 2017) е автор на над 30 книги по популярна психология. Най-популярната й книга „Излекувай живота си“ е публикувана в 33 страни по света, като са продадени общо 50 милиона копия.

Молитвата на крадено от 30думи благодарността е една от най-важните молитви в живота ни. Тя трябва да бъде първата молитва, която произнасяме в началото на деня, и последната, която произнасяме в края на деня. Това са думите, които вдъхват доверие в най-доброто, помагат да се намери позитивен поглед върху живота, изпълват сърцето с радост и крадено от 30думи любов.

Молитва на Благодарността

В дълбините на моето същество има безкраен Източник на благодарност. Сега позволявам на тази благодарност да изпълни сърцето ми, тялото ми, ума ми, съзнанието ми, цялото ми същество.

Тази благодарност се излъчва от мен във всички посоки, докосва всичко в моя свят и се връща крадено от 30думи при мен, така че в живота ми има все повече и повече щастие, за което мога да бъда благодарен.

Колкото повече благодарност изпитвам и чувствам, толкова повече осъзнавам, че потокът от всичко добро е безкраен. Навикът да благодаря допринася за доброто ми вътрешно състояние. Благодарността е израз на моята вътрешна крадено от 30думи радост, тя затопля живота ми с неуловимата си топлина.

Благодаря на Небето за себе си и тялото си. Благодарен съм за способността ми да виждам и чувам, чувствам, усещам и докосвам. Благодаря на Света за моя дом, за който се грижа с любов.

Благодаря за семейството и приятелите си и крадено от 30думи се радвам да бъда в тяхната компания. Позволявам на другите хора да бъдат себе си в мое присъствие. Благодаря на Живота за работата си и винаги се опитвам да я върша добре.

Благодарен съм за талантите и способностите си и ги използвам постоянно. Благодаря на Вселенското Изобилие за доходите си крадено от 30думи и знам, че печеля, независимо към какво се обръщам.

Благодарен съм на цялата Природа и уважавам всяко живо същество. Благодаря за този ден и благодаря за всички дни, които идват. Благодарен съм на Живота за Тук, за Сега и Завинаги! И така е.

transurfing-real

© 2020 30dumi.eu All крадено от 30думи rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT