Извънземните излязоха на линия: Засечени са еднакви повтарящи се радиосигнали

pic_9c13952eee7c6aa3b52e9fa2de009528

Учените от проекта Breakthrough Listen, посветен  на търсенето на разумен извънземен живот, са засекли нови 15 радиоимпулси. За това  съобщават от Калифорнийския университет в Бъркли (САЩ).

Радиоимпулсите, произхождащи от източника  FRB 121102, са засечени и записани от радиотелескоп в Западна Вирджиния на 26 август крадено от 30думи 2017 г. Всеки от 15-те импулса е продължил 300 милисекунди.

Първият радиосигнал от  FRB 121102 е засечен през 2012 г., първото повторение – през 2015 г. През 2016 г. учените успяват да открият  източника на сигнала – галактика- джудже, която се намира  на разстояние от около три милиарда светлинни години крадено от 30думи от нас, по-тежка е от  Слънцето 40-70 милиона пъти, но е 10 пъти по-малка и хиляда  пъти по-лека от Млечния път. Диаметърът на галактиката е 13 000 светлинни години.

Бързият радиоимпулс е бил съпровождан  с  освобождаването на огромна енергия в космоса (еквивалентна на такава, излъчвана от Слънцето в продължение на крадено от 30думи няколко десетки хиляди години). Понастоящем са записани около 150 такива сигнали, но  единствено сигналите от RB 121102  се  повтарят.

Днес естеството на бързите радиоимпулси не е известно. Учените допускат, че техни източници могат да са както  активни ядра на галактики, така и  неутронни звезди.

крадено от 30думи

Възможно е сигналите да са резултат от дейността на извънземна  цивилизация.

 

 

Нацистите са имали контакти с демони и извънземни

Нацистите са имали контакти с демони и извънземни

Учени са направили две изключително интересни находки, направени в руската република Адигея. крадено от 30думи Британски  медии…

Вселената е матрица на компютърна игра, създадена от извънземните, казват от NASA

Вселената е матрица на компютърна игра, създадена от извънземните, казват от NASA

Учените казват, че  хората – „са затворници в дигитален затвор“ Британският философ Nik  Bostrom…

На Земята намират убежище извънземни- престъпници

На Земята намират убежище извънземни- престъпници

Повечето гениални хора в света са извънземни– уверен е крадено от 30думи уфологът Евгений Литвинов. Не само…
защищено INVITEXT