Пенс вместо Тръмп?

пенс и тръмп

„Фалшификация“ и „измислица“ нарекоха в  Белия дом съобщенията, че американският вицепрезидент Майкъл Пенс тайно се подготвя да се кандидатира за президентския пост през 2020 г. Старши съветникът на сегашния президент Келиан Конуей каза, че Майкъл Пенс е „лоялен, ефективен“ и се „подготвя за следващите крадено от 30думи избори, но само за преизбирането му за вицепрезидент“.

Появилите се в медиите по-рано съобщения отрече и самият Пенс. Така например, статия във вестник „Ню Йорк Таймс“ той нарече крадено от 30думи ​​“позорна и обидна лъжа“, предназначена да сее раздор в сегашната американска администрация.
пенс

В публикация на „Ню Йорк Таймс“ се казва, че помощниците на Пенс  вече търсят спонсори за предизборната му кампания за президент, той „изгражда своя собствена политическа база“, а сред републиканците се прави план за създаване предизборен щаб крадено от 30думи в сянка за кампанията през  2020 година.

По-рано статията в „Ню Йорк Таймс“  отрече и говорителят на Пенс – Марк Лотер, който нарече тази информация „фалшива новина“, а в Белия дом съобщиха, че Доналд Тръмп се подготвя да   остане в Овалния кабинет два президентски мандата.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT