„168 часа“: 11 лекари с пробиви срещу рака убити и отвлечени

6-има погубени и 5-има изчезнали само през последната година в САЩ. Ракът е не само един от най-свирепите убийци на човечеството, но и богат извор на конспиративни теории.

Само през последните години 11 медици, които са разработвали лекарства срещу болестта, са изчезнали или са били убити по мистериозен начин.

Според крадено от 30думи привържениците световните загадки единствената причина за това е, че те са открили лечение на рака.

За тях лекът за болестта е открит отдавна, но фармацевтични гиганти нямат интерес тя да бъде ликвидирана и по всякакъв начин пречат той да излезе на бял свят, тъй като това би им донесло огромни крадено от 30думи загуби.

От друга страна, в отчаянието си пациентите и техните близки са готови да повярват на всичко и да плащат на всякакви шарлатани.

Загадъчните случаи по света се увеличават, но саботажи срещу учени има и в Българи. Ето и най-известните убийства и отвличания на лекари – борци срещу рака.

Изглежда, крадено от 30думи в щата Флорида жертвите на “фармацевтична мафия” са най-много през последната година. За 4 седмици 6-има лекари са намерени мъртви, а

5-има изчезват при различни обстоятелства,

и то след сблъсък с FDA (Управлението на САЩ за контрол на храните и лекарствата). Според в. “Вашингтон пост” първият случай на мистериозна смърт крадено от 30думи е на д-р Джефри Брадстрийт. “Въпреки че местното шерифство е обявило смъртта на Брадстрийт за самоубийство, роднините му бързо са събрали близо 33 000 долара от онлайн дарения, за да предизвикат независимо разследване и да докажат, че

той всъщност е бил убит”, пише вестникът.

Брадстрийт лекувал своите пациенти с Human крадено от 30думи GcMAF- вещество, което се синтезира от човешкото тяло. То преборва голям набор от болести, дори паркинсон. От 1990 г. има над 50 изследвания за този метод. Според сайта thefreethoughtproject.com 20 от тях показват, че той лекува и рак. Повечето от пациентите, върху които Брадстрийт го е прилагал експериментално, са показали крадено от 30думи чудесни резултати. До 19 юни 2015 г., когато той е намерен с куршум в гърдите. Полицията веднага заключава, че се е самоубил. Семейството му обаче твърди, че е бил убит, а само 3 дни преди смъртта му FDA е претърсвала клиниката и унищожила доказателствата за ефекта на субстанцията върху пациентите. крадено от 30думи Месец преди това той съобщава, че ще направи изявление относно своите изследвания.

Съмненията в убийство се подклаждат и от смъртта на колегата му Николас Гонзалес, който е използвал същия метод в своите клиники. Въпреки че той е бил в перфектно здраве и спазвал диети, които могат да предотвратят, преобърнат и крадено от 30думи дори да излекуват определени болести, Гонзалес умира от удар малко повече от месец след Брадстрийт – на 21 юли 2015 г. Резултати от аутопсията му така и не са обявени

Масло в огъня налива и слухът, че през 1975 г. тайните служби на САЩ изработват оръжие, което може да инжектира крадено от 30думи отрова в човека, без той да разбере, и да причини сърдечен удар, без да остави и капка в кръвта на мъртвия.

Мистериозно са убити или изчезват и други лекуващи рак медици във Флорида.

На 21 юни, само дни след Брадстрийт, умира д-р Брус Хедентал.

Той е открит свлечен до колата крадено от 30думи си в Маями

Детайлите около неговата смърт са дори още по-мъгляви. Доклад от аутопсията така и не излиза, видими причини за смъртта липсват, а семейството твърди, че той е бил в добро здраве и че е така изключително атлетичен.

Същия ден неочаквано на път за Джаксънвил умира и д-р Барон крадено от 30думи Холт. Според неговите близки, цитирани от The News & Observer, той е имал здравословни проблеми, но те никога не са били животозастрашаващи.

На 29 юни д-р Тереза Сийвърс е брутално убита в дома й. Колегите я наричали “Майка Тереза на Южна Флорида”. Разследващите установяват, че нападението не е случайно, а крадено от 30думи е добре планирано. “След като се разкрият всички детайли по случая, ще се правят филми и ще се пишат книги за това”, изтъкват те.

Дни по-късно Лиза Райли също е намерена мъртва в дома й с куршум в главата.

Първоначално заподозрян е мъжът й, който се е обадил на 911, крадено от 30думи за да съобщи за смъртта й. Но следователите обявяват смъртта й за мистериозна и близките на Райли започват да се съмняват, че съпругът е натопен умишлено.
По същото време много доктори изчезват. На 26 юни Патрик Фицпатрик е пътувал от Северна Дакота към съседната Монтана. Неговият пикап с багаж са крадено от 30думи намерени на пътя без следа от медика. Според следователите
той сякаш се е изпарил
На 29 юни, д-р Джефри Уайтсайд изчезва, след като “просто излезе на разходка”. Уайтсайд е известен като успешно лекуващ белодробен рак. “Изпарява се”, докато е на почивка със семейството си. Издирването му трае около 3 седмици крадено от 30думи и в него се включват колегите му, дронове и хеликоптери, но така и не намират дори прашинка като улика.
На магистрала в Мексико едновременно изчезват трима медици. Те също “се изпаряват” и не оставят следа. Според разследващите мъжете са били убити, но това няма как да се докаже.

Как крадено от 30думи „се изпаряват“ и други лекари четете тук – в онлайн изданието на „168 часа“.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5533393

защищено INVITEXT