Spiegel: Срещу Меркел се готви пуч

Германски министри искат да лишат канцлера Ангела Меркел от властта и в страната, за да могат по някакъв начин да повлияят на миграционната политика.

Германският министър на вътрешните работи Томас де Мезиер и министърът на финансите Волфганг Шойбле искат на всяка цена да се ограничи крадено от 30думи влизането на бежанците в страната, пише Der Spiegel. Техните твърди действия изданието определя с думата „пуч“.

Общество е на страната на министрите, което им позволява да провеждат политика крадено от 30думи за отказ на бежанците да се събират със семействата си. Миналата седмица беше решено, че бежанците могат да останат в Германия три години и да се събират със семействата си, но политиците настояват на бежанците от Сирия да им бъде позволено само една година пребиваване в страната и да им крадено от 30думи се откаже да се ​​събират със семействата си, пише РИА Новости ,

Вероятно, ако не се даде на бежанците отново да имат семейство по законен начин, те ще търсят незаконни начини, и може би, по- опасни.

Анализатори съобщиха по-рано, че Меркел може да загуби поста си на следващите избори през крадено от 30думи 2017 г., въпреки че нейната кариера се считаше за кариера на най-успешния политик в света. Предвестник на залеза на епохата Меркел стана миграционната криза.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT