Имам: Мюсюлманите ще завладеят европейските държави

Високопоставеният имам шейх Мухамад Айед изнесъл реч, в която заявил, че мюсюлманите трябва да използват бежанската криза, за да превземат европейските страни.
В джамията Ал Акса в Йерусалим Айед подчертал, че европейските страни не опъват червения килим за мигрантите, защото са състрадателни, а защото Европа отчаяно се нуждае от нов източник на работна сила, съобщава infowars.com, цитирано от БГНЕС.

„Европа се превърна в стара и грохнала и се нуждае от човешко подсилване… Те не са мотивирани от състрадание към Леванта, неговите хора и неговите бежанци“, заявил Айед.

Той е добавил: „Скоро ние ще ги стъпчем, по волята на Аллах“.

Имамът допълнил, че „В цяла Европа, всички сърца са изпълнени с омраза към мюсюлманите. Те желаят да бяхме мъртви, но са загубили плодовитостта си, така че търсят плодовитост сред нас“.

„Ще им дадем плодовитост! Ние ще размножаваме деца с тях, защото трябва да завладеем страните им!“

По думите на Айед независимо дали желаят или не, но американци, италианци, германци и французи ще бъдат принудени да приемат бежанци.

Според него в името на предстоящия халифат мюсюлманите трябвало да кажат на европейците, че „това са нашите синове“.

Германия: Не можем да приемем всички бежанци

Германският министър на вътрешните работи Томас де Мезиер подкрепи създаването на ясно определени квоти за прием на бежанци в Европа.

„В ситуацията с бежанците Германия не може да се изолира от останалите страни от ЕС“, заяви министърът в интервю за списание „Шпигел”, цитирано от ТАСС.

„Ние не можем да приемем всички имигранти, които бягат от конфликтите точки“, каза Де Мезиер.

Според него правилният начин е да се определят ясни квоти на ЕС за приемане на бежанци. Министърът посочи, че когато квотите се изчерпат, тези, които бягат по политически причини, трябва да бъдат изпратени у дома.

„Да приемем всички тези хора, точно сега, когато идва зимата, е огромно предизвикателство“, заяви той.

Министърът добави, че ще бъде трудно да се интегрират на пазара на труда тези, които останат. Разбира се, между тях има и много квалифицирани хора, но не всички бежанци са лекари и инженери.

„Около една пета от тях дори не знаят да четат и пишат“, каза още министърът.

http://dnes.dir.bg/news/imam-evropeyski-parlament-musulmani-bezhanskiat-natisk-20074673?nt=4