Г. Марков: Ако това искаше Европа, халал да й е

Това заяви бившият конституционен съдия Георги Марков пред bTV в коментар за снощните сблъсъци на границата на Сърбия с Унгария, в която хиляди мигранти от Африка и Близкия Изток в неутралната територия се опитаха да влязат със сила, хвърляйки камъни, тръби и бутилки по полицаите. 20 от служителите на реда крадено от 30думи бяха ранени. Мигрантите нахлуха на КПП „Хоргош-Рьоске“ и събориха част от телената ограда, поне три деца бяха буквално хвърлени през оградата от бежанци.

В отговор органите на реда използваха водни оръдия и сълзотворен газ, а за подкрепления пристигнаха военни, хеликоптери и военни камиони. Бяха изпратени и спецчасти от националния антитерористичен крадено от 30думи център на КПП „Хоргош-Рьоске“.

По-късно вчера правителството на Унгария взе и решение да построи ограда по част от границата си с Хърватия и по цялата граница с Румъния, съобщи премиерът Виктор Орбан, цитиран от световните медии.

„Как е възможно Европа да не може да защити суверенитета  на една държава в крадено от 30думи ЕС? Къде е Юнкер? Къде в друга държава могат да бъдат удряни с камъни и бутилки полицаи?… Тези хора (в САЩ и ЕС – бел. ред.) се държат към Чехия, Унгария, България като началници. Не сме подписвали договор за отказ от националния си суверенитет. Това е европейско-мюсюлмански съюз, направен против крадено от 30думи волята на европейските народи“, заяви Марков.

Той бе категоричен, че нахлуващите мигранти не са бежанци. „Откъде-накъде ги наричат бежанци, та те нямат паспорти? Как да ги регистрират?“

„48 000 деца са оставени от бежанците в Унгария, никой не знае чии са, без документи за самоличност. Унгарската държава ги настанява, храни крадено от 30думи ги, какво повече да направи Унгария, да се надупи на тази инвазия? Ние може да сме бедна страна, но не сме идиоти българските граждани и може да питаме защо Юнкер и Шулц мълчат? Защо арабската пролет стана ислямско лято 2015? „

Марков бе категоричен, че „не право, а задължение на крадено от 30думи българската армия е да защити националния суверенитет“ срещу подобна инвазия.

„Отказвам да им съчувствам, те са с такива пачки и по-скъп от твоя таблет“, обърна се Марков към водещия. „Ако това искаше Европа, халал да й е“, каза още той.

Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/yngariya-markov-bezhantzi-1481003.html#ixzz3m6tr1yaz

защищено INVITEXT

Последвайте ни в Телеграм