Световната конспирация и извънземните

Много изследователи все още се мъчат с въпроса за изчезване на динозаврите. Сега ние откриваме само няколко скелети, а в действителност по време на юрски период вида влечуги процъфтява при  невероятно разнообразие. Ако се следва теорията на Дарвин, то всеки вид трябва да достигне най-високата крадено от 30думи точка на своето развитие – появата на разумно същество.

Изследователите смятат, че рептилоидите са заселили планетата, пристигайки от космоса, и именно те създават разнообразието от влечуги, за което помага топлият климат. Но катаклизъм довежда до смяна на полюсите, и като резултат последвала глобална катастрофа, заради което рептилоидите загубват контрол над крадено от 30думи Земята.

Спасилите се представители на расата се връщат в пояса на Орион, за известно време, докато на планетата се възстановят нормалните климатични условия, но не са очаквали, че ще се появи конкурент – човек. Когато се върнали и намерили доста напреднала раса, извънземните вземат решение да контролират някои от цивилизации, крадено от 30думи а за да бъдат сигурни, започват да поставят начело свои помощници, имащи прилики с хората.

Учените са проследили много точно сменящите се на  планетата известни цивилизацио. Със сигурност може да се каже, че до упадъка на всяка една от тях, те са оглавявани именно от рептилоидни извънземни. Древноегипетската, шумерската, маите крадено от 30думи и други – всички те  са изповядвали поклонение към много богове, които са дошли от небето.

Запазени източници сочат, че боговете са пътували в огнени колесници и са се появявали и изчезвали,  обгърнати от огън и дим. Древните индийски текстове описват дори специфични модели на колесници, наречени „Вивани“, и те крадено от 30думи са могли да се движат както в пространството, така и във времето. Имайки такива технологии в ръцете си, расата на рептилодите спокойно е могла да напусне Земята заради влошаващите се условия и понижаване на температурата.

Древните текстове описват още една особеност на боговете – синя кръв, благодарение на която те крадено от 30думи могат да живеят до няколко хиляди години. Този ефект се обяснява с присъствието в кръвта им не на желязо, както е случаят при бозайниците, а на мед.

Този метал не може така активно да се свързва с кислородни молекули като желязото, като по този начин се забавя обмяната на веществата крадено от 30думи и следователно се увеличава и животът. Изразът „синя кръв“ отдавна се прилага за аристократите и има далеч не средновековен произход.

Най-вероятно началото на неговото използване се отнася до първата династия на фараоните в древен Египет, които също са рептилоиди и в тяхната кръвоносна система е циркулирала течност с такъв цвят. крадено от 30думи Може да се предположи, че влечугите не са изчезнали, а в действителност винаги да са присъствали и присъстват сред нас, заемайки висши ръководни длъжности в държавите, като по този начин контролират човечеството.

Не трябва да забравяме, че по-късно  със синята кръв е свързано споменаването на всички европейски монарси, и като  крадено от 30думи проследили родословното им дърво, учените   установили, че много от владетелите на Средновековието имат много по-дълбоки корени,  древността на които да се проследи окончателно е невъзможно.

Това предполага, че генетично те са рептилоиди, а центърът на управлението е Обединеното кралство. Преди нормандското нашествие тези земи са били под властта на хората, крадено от 30думи обаче дошлите от континента войски бързо ги превръщат в подвластна територия, където е и решено да се създаде център за управление –  първо на континента, и след това и на цялата планета.

Изследователите смятат, че изборът на Британските острови е заради това, че се намират в  специално  геомагнитно  поле, което крадено от 30думи позволява да се изгради порталът за придвижване в пространството, наречен Стоунхендж. По-късно съоръжението е изоставено, но и до днес поразява  въображението със своята монументалност, а  уфолози регистрират постоянно и аномално поведение на електронни измервателни уреди.

След като Обединеното кралство е било избрано за  основна база за извънземните, то  започва   триумфално крадено от 30думи да завладява света. Отделно трябва да си спомним и за  британските монарси, като много от тях дори външно са приличали на  влечуги, като сестрите Елизабет и Мария Тюдор.

Това са били последните представители на един от най-древните родове, а освен това, е известно, че Елизабет е използвала много руж, поради крадено от 30думи което лицето й имало бял цвят. Може да се каже, че по този начин тя се е опитвала да прикрие прекалено синия цвят, вероятно проявил се  поради мутации в организма.

крадено от 30думи

 

Победният марш на Обединеното кралство и впоследствие пълно господство над моретата, не престава да учудва  и до сега.

Как страна, която има малко нейна територия може да създаде такъв флот? Или за победите може да са допринесли някакви по-мощни оръжия, отколкото са оръдията с каменни и чугунени крадено от 30думи снаряди? Именно с превръщането на Великобритания в център на световната търговия започва глобалният процес на контрол върху политическия живот на планетата.

Водената от агресивни рептили държава винаги води политика на постепенно проникване във всички сфери на живота на своите конкуренти, като по този начин постепенно ги прави безвредни.

Когато тяхното крадено от 30думи влияние се разпространява в целия европейски континент, тя активно започва колонизацията на други континенти, но да направи същото и в източния вектор не успява.

Това обяснява противопоставянето срещу политиката на Москва , и то по всяко време, като в допетровата Русия, така и след това. Ако с Индия, Африка или крадено от 30думи Америка, не е имало проблем, защото климатичната зона е особено  подходяща  за съществуването на тези студенокръвни същества, то   суровият руски климат не допринася за това.

Чрез подкупи се внедряват верни хора в държавните структури, но да се подчини напълно управляващия елит и по този начин да се получи достъп крадено от 30думи до огромните природни ресурси, не се получава. Това донякъде обяснява и създаването на пречки пред Русия да получи достъп до  напреднали технологии.

 

Достатъчно е да си припомним първата и втората световни войни, във всяка от тях Великобритания се опитва да помага само номинално. По време на Втората световна британците крадено от 30думи дълго време не откриват втори фронт, макар че пред лицето на заплахата е трябвало да го направят в първите дни след нападението на Русия.

С увереност може да се каже, че по-късно рептилите решават да прехвърлят центъра си за управление на северноамериканския материк. Именно в края на ХIХ век започва крадено от 30думи бързото развитие в Съединените щати, каквото не се наблюдава дори и във Великобритания, въпреки че е първа цигулка в света.

Изследователи и експерти казват, че въпреки разстоянието от хиляди километри и получаването на независимост, в действителност заповедите в САЩ продължават да идват от Лондон. Това обяснява странното съвпадение на крадено от 30думи интереси във всички военни кампании.

Слуховете за правителство в сянка, което има за цел тотална глобализация, вече е невъзможно да се заглушат. В тази връзка специалните служби на тези страни редовно организират различни бедствия, за да отвличат вниманието на обществото и трябва да се каже, че те успяват.

В легендарната крадено от 30думи МИ6 не може да не са предвидили бунтовете в столицата на страната през лятото на 2011 г. Въпреки привидната си  чудовищност тези събития са с малък брой жертви – 35 души са ранени и един е бил убит, което по-скоро прилича на постановка.

Същото може да се каже и за крадено от 30думи терористичната атака в Ню Йорк през 2001 г.
Анализатори отбелязват и още едно съвпадение- в последно време значително се увеличи броят на свидетелствата за контакти с извънземни, което особено контрастира с данните, получени преди половин век. Тогава такива наблюдения са рядкост и главно могат да се видят редки устни показания крадено от 30думи или кинокадри с много лошо качество.

През последните десет години броят на заснетите в небето НЛО се увеличи в пъти, а по-голямата част от случаите се падат на САЩ и Великобритания. Създава се впечатлението, че тази демонстрация е умишлена за да се отклони вниманието.

Въпреки позиционирането си като опора на крадено от 30думи демокрацията и независимост на пресата, в действителност, в САЩ, Великобритания и други европейски страни, свободата на изразяване в действителност е силно ограничена.

Тези, които се опитват да протестират срещу глобализацията и да кажат истината на света, или изчезват или са подложени на охулване от медиите,  лоялни към правителствата на рептилите.

крадено от 30думи

Редовните протести на мирни граждани срещу глобализацията в навечерието на всеки икономически форум, се разпръскват безцеремонно под предлог създаване на сигурност, но отдавна е очевидно, че административни граници не само между държавите, но дори и между континентите,  съществуват само във въображението.

НЕПОЗНАТО

защищено INVITEXT