Химтрейлите и контролът на човечеството – нищо по-лесно – II

Твърде много хора …  -Химтрейлите са  „всеобхватно зло“, – казва Юрий Лир.  – Така например, никой не е анулирал програмата за  обезлюдяването на Земята до „минимално разумно ниво“, споменато в „заповедите“, издълбани на  прословутите „скрижали на   Джорджия.“ За да разберем това трябва да се върнем назад във времето – в крадено от 30думи средата на 1960-те години. Тогава световният елит разглежда дългосрочна перспектива за  развитие на човечеството като цяло, както и възможността за обезпечаване на абсолютна власт над световните финансови и природни ресурси на Земята.

И „силните на деня“ (надполитически фигури с огромна власт, финанси и контролирани медии)  правят сериозни заключения.  Още през крадено от 30думи 1966 г. в САЩ за първи път е публикуван официален документ, въз основа на който се предлага да започне работа по създаването на технологията на контролираната атмосфера – предшественикът на «Cloverleaf».  „Тогава започват обширни експерименти в най-тайните центрове в САЩ – Base Daguey и във Форт Детрик (основна военна лаборатория крадено от 30думи за изследване и производство на бойни вируси и патогени).

Към днешна дата се знаят имената на повечето учени, които са участвали в тази програма. Някои от тези учени са участвали в програмите с най-високо ниво на секретност, включително и взаимодействие с неземна цивилизации. Но това е друга тема …

крадено от 30думи

Днес едва ли някой не знае за теорията на „златния милиард“ – намаляване на населението на света, на базата на много точни изчисления: колко хора планетата може да крадено от 30думи изхрани  и с какви ресурси разполага. В „златния милиард“ има  представители на САЩ, Канада, Австралия, Япония и Западна Европа.

За да този един милиард са достатъчни  още  два – хора „втора класа“ от  трети страни, които да служат  на световния елит. Отдавна е приета дългосрочна програма за намаляване на населението крадено от 30думи на планетата и, разбира се, как да се контролира. Това не е теория на конспирацията.  Всичко е на повърхността! Просто човек трябва  да бъде в състояние да мисли, да анализира, да сравнява факти …

Между другото  понякога ме питат защо няма новини от летището в Рига? В крайна сметка от крадено от 30думи там излитат летящите цистерни  – огромни самолети на  базата на „Боинг“. Първо, ние получаваме информация от летищни работници, които, по очевидни причини, няма да бъдат цитирани в медиите.

Те разказват за  „странни варели“, които се товарят в такива въздухоплавателни средства, за  специфични самолети на известни търговски авиокомпании, които летят по крадено от 30думи маршрути за разпръскване на химтрейли. Второ, никой от местните работници няма отношение към споменатите програми за международни отношения, всичко е под надзора на не латвийски  структури, страната ни осигурява само външна „защита“. Но въпреки тази секретност нищо не може да  се скрие ..

Как да се предпазите?

Следва.

http://nepoznato.energetika-bg.com/2015/04/himtrejlite-i-kontrolat-na-chovechestvoto-nishto-po-lesno-ii/

крадено от 30думи
защищено INVITEXT