Радан Кънев: „Засега се измъкваме от Сърница, яваш-яваш…“

Някои от политиците успяха от първо лице да видят ситуацията по пътищата на страната ни в зимни условия, с която трябва да се справят редовите граждани. Лидерът на ДСБ Радан Кънев и негови колеги от ръководството на партията закъсаха сутринта в преспите на пътя между Сърница и Пазарджик. Те трябваше да пристигнат в Пазарджик на предварително обявена пресконференция в 10.30ч., но така и не успяха.

Около 12 часа днес на обяд Кънев публикува снимка в своя профил в Туитър и написа: „Засега се измъкваме от Сърница, яваш-яваш…„. Този текст е споделен и на профила му във Фейсбук, а един от коментарите гласи: „В предизборна кампания щяха да ви глобят за говорене на чужди езици“. Друг коментар отговаря също с турцизъм: „Ашконсун“, а друг коментар, изписан на кирилица гласи: „Чок гьозел мерджан ефенди“.

В петък вечерта Радан Кънев и колегите му от ДСБ са били в Сърница на среща с избиратели. В общината, която наскоро се отдели от Велинград, идната събота ще има частични избори за кмет и общински съвет, съобщи зам.-председателят на партията Атанас Атанасов, цитиран от „24 часа“.

http://news.ibox.bg/news/id_1486844348