Изпепеляващата обич на държавата

oganТрудно е да се повярва, че една майка не обича децата си, но примери – бол. В случая с държавата, в лицето на пасмината чиновници на всички нива, това е точно така.

Животът на хората у нас с такава майка е толкова непоносим, че предпочитат да я напуснат по един от най-болезнените начини – като се самозапалят.

Трудно е да се разбере какви са били мислите на тези хора, секунда преди да драснат клечката с кибрит. Но едно е ясно – за да предпочетеш такава ужасна смърт  , то животът ти е още по-ужасен.

Корпоративният медиен слугинаж спешно събра услужливи психолози и психиатри и обяви, че такива новини трябва да се неглижират, защото имало опасност от …подражание.

Една не по-малко неприятна новина на Евростат за това, че българите са най-бедните хора в Европа, също не намери място в новините на най-гледаните, слушани и четени медии. Вероятно – за да не тръгнат и криминално забогателите да обедняват, взимайки лош пример от онези мизеруващи 50 % от българите….

Остава да видим не дали, а кога, изгарящата обич на държавата, ще подтикне поредният обезумял от мизерията в България, да се полее с бензин за да намали мъките си, по особено мъчителен начин.

Всъщност защо ли децата на държавата предпочитат по такъв ужасен начин да и кажат нещо? Най-вероятно защото такава майка им се струва по-жестока и от надзирателите в Освиенцим, които са служили на нечовешка идеология. А тяхната майка вместо да не им пречи да живеят , ги унижава всекидневно, като се сношава с престъпници…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *