Специално за дамите флашка-вибратор

fullllllllllllllllllllllllllllllllllllllВ допълнение към преките си функции за съхранение на информация и доставяне на удоволствие, устройството се използва и за красота, като се носи и като бижу. Това украшение не е срамно да носите на шията –  пише IChudo.net

Това не е първото изобретение на индустриалния дизайнер Ти Чанг. Преди това той представо USB – устройство тип флашка използващо се като такова или като вибратор. Удобно зареждащо се от компютър,  флашка, освен това и с красив дизайн, това дало голяма популярност на въпросния продукт.

Новият Флаш-вибратор от Чанг се нарича „Веспър“. За разлика от своя предшественик, този USB вибратор има формата на пирон или дълъг болт, който може да се използва и като ювелирно украшение.

„Веспър“ е вече в етап на производство, обаче за да получите стик, вибратор, памет, производителя изисква да се правят поръчки само на официалния уебсайт.

Отбелязваме, цената на „Веспър“ е $49. Той е изработен от посребрена стомана, но има и линия на вибратора с 24 каратово златно покритие.

vesper-allcolorstttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *